Kategoriarkiv Party‘

 
 

Tack Emma och Sebastian.

12. augusti 2012 Kategori: Friends, Party, Photography, Travel • Kommentarer: 0

20120813-123517.jpg

20120813-123545.jpg

20120813-123227.jpg

Vilket underbart bröllop man var på igår när en av ens äldsta vänner gifte sig.

Valborg…förra året

30. april 2012 Kategori: Party, Thoughts • Kommentarer: 0

Det blev inget Uppsala denna Valborg. Maria blev väldigt sjuk och stackarn hostade nästan ihjäl sig under Valborgsmässoafton så det fick bli ett lugn kväll hemma istället men jag hoppas att alla mina vänner och bekanta som firade i Uppsala hade ett trevligt firande. Här är några av bilderna från förra året, kan inte tänka mig att det gick lugnare till i år.

Fest hos Bea

14. mars 2012 Kategori: Everyday, Friends, Party • Kommentarer: 0

Efter att vi landade runt kl 18 på Arlanda i Lördags så for vi direkt hem för att duscha, packa upp och byta om. Tanken var att vi skulle gå på fest hos min kompis Bea som fyllde 25 dagen efter, det blev bara jag som åkte dit för Maria var helt utmattad efter flygturen. Jag hade några reservkrafter kvar och begav mig till en fest med Bea i centrum. Under kvällen pågick det en improviserad lek som hette ”montera ihop hyllan” när deras DVD-hylla fick för sig att rasa sådär 5 ggr. Jag har försökt att inte ta med dom pinsammaste bilderna utan det här är faktiskt rätt snälla bilder som jag lagt upp. Av mig och Maria fick hon en liten påse från VS.

Grattis Jessica och Jon

14. januari 2012 Kategori: Friends, Party, Photography • Kommentarer: 0

Grattis Jessica och Jon på den stora dagen. Ett underbart bröllop som jag fick vara med och uppleva! I wish you all the best!

Happy New Year

01. januari 2012 Kategori: Friends, Party • Kommentarer: 0

Igår firade vi in det nya året i mina gamla hemtrakter Upplands Väsby hos våra vänner. Tema för årets fest var ”vampyr” eller kanske mer rättare ”True Blood”. Vi var alla vampyrer utom Robert som kom som varulv och Micke som var vår slutgiltiga måltid, eftersom han var människa. Jag har varit lite låg med min blogg på sistone, har inte känt inspiration till att göra något eget och det dåliga vädret, avsaknanadet av dagsljus och andra orsaker har gjort att jag inte orkat skriva så mycket så men mitt enda nyårslöfte är att jag ska börja skriva lite mer och mer om hur jag jobbar. Gott Nytt År på er!

 

Fredagsfinalen Part 2

14. december 2011 Kategori: Party, Photography • Kommentarer: 0

Det som gjorde mig mest besviken på Café Opera är att Finest.se har där sin sämsta fotograf på plats som åldrar alla sina gäster med minst 5 år. Jag blev otroligt besviken då jag faktiskt försökte hjälpa denna unga kille att få med så många på bild som möjligt. Kom igen, lär dig att fotografera lite bättre. Bilderna tagna med min PowerShot G11 och bilden tagen med iPhone 4 (längst ned) är fan i mig bättre än det som las upp på Finest.

30årsfesten

28. november 2011 Kategori: Friends, Party, Thoughts • Kommentarer: 1

I lördags hade jag och Caroline vår gemensamma 30-årsfest. Det togs en hel del rätt så galna bilder, ett antal blev oskarpa p g a jag helt enkelt inte tittade så mycket på hur bilderna blev när jag tog dom. Men vi hade väldigt roligt och ett stort tack till Carro, mina föräldrar, hennes föräldrar och ett stort tack till Maria som jag kände höll i många trådar för att denna fest blev så lyckad som den blev. Tack till alla vänner som kom och hade roligt med oss. Till er som inte kunde komma så hoppas jag på att vi återses på en fest längre fram som blir lika bra om inte bättre.

 

Saturday night

31. juli 2011 Kategori: Everyday, Friends, Party • Kommentarer: 0

Under tiden Maria åkte till Uppsala för att gå ut med sina vänner passade jag på att göra lite saker hemma, springa och mot slutet av kvällen träffa en gammal vän och hennes vänner på Södermalm. iPhone dominerade i sällskapet så det var på något sätt oundvikligt att vi gjorde oss lustiga över Rebeckas antika Nokia 3510.

While Maria was in Uppsala out and having fun with her friends I used my time alone to do some work at home, went out running and at the end of the evening met up with an old friend and her friends at Södermalm. iPhone was dominant in this company so it was quite unavoidable that we made fun of Rebecka’s antique Nokia 3510.

Återblick på Midsommarafton

26. juni 2011 Kategori: Friends, Party, Photography • Kommentarer: 0

Midsommarafton firade vi i år med en av Marias vänner, hennes pojkvän Dylan och deras vänner och bekanta i Sollentuna. Dagen ägnades åt svensk lunch, lekar, tårta och amerikansk BBQ-middag. En riktig fullträff helt enkelt. Man träffade nya människor och vädret var på vår sida trots alla mygg.

Hell and Gore

24. juni 2011 Kategori: Friends, Humour, Party • Kommentarer: 0

20110624-154147.jpg

Vill ni introducera Helan går till era utländska vänner så har vi en jättebra text på festen.

”Hell and gore
Chung Hop father Allan Ley
Hell and gore
Chung Hop father Allan Ley
Oh handsom in the hell and tar
and hell are in a half and four
Hell and goooooooore………..
Chung Hop father Allan Ley”

Skål