Månadsarkiv januari 2010

 
 

Anders

31. januari 2010 Kategori: Humour, Video • Kommentarer: 0

Det här är Anders, han är den som ryckte in mig på banan som fotograf på fastighetsmäklarfirman Sight.se där han tidigare jobbat. Av ren slump så råkade jag hitta honom på Youtube och tyckte att det var värt att lägga upp det här. Anders, om du ser detta så vill jag bara säga att jag lägger upp det här av ren kärlek.

Aftermath

30. januari 2010 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 2

Efter att ha sovit i endast 4 timmar har jag försökt genomlida dagen trots en enorm huvudvärk, en katt som har varit jobbig och ingen ork att göra nånting överhuvudtaget avslutade jag dagen med att se sista avsnittet av förra säsongens LOST (ja, jag hade inte sett klart den) men det är bara bra för nu slipper jag vänta länge på sista säsongen. Nu checkar jag ut! God Natt!

Cheerleader

30. januari 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Nu ska den här mannen sova och det gör nog även Hayden som efter en omtumlad jakt på hotellet till slut återfanns av hennes ”posse” som hade ”tappat bort henne” och inte visste var hon var. Det är som man säger i Heroes, Save the Cheerleader – Save the World. Nu är hon räddad och då kan världen vara lugn igen. God Natt!

Jobb

29. januari 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Här sitter alla journalister, fotografer och filmfotografer som ska jobba under kvällen!

Uppsala

29. januari 2010 Kategori: Thoughts • Kommentarer: 0

Uppsala. Det är så härligt att vakna upp bredvid den man älskar och i en sån vacker stad som Uppsala. Just idag var det dessutom fint väder och jag njöt av alla dom minuterna den lyste. Av ren slump så råkar en av dom som jobbar med ELLE-galan idag vara från Uppsala. Han heter Martim.

Morgonpigg

28. januari 2010 Kategori: Photography • Kommentarer: 0

Dom flesta föredrar ju att ligga och dra sig i sängen tills solen redan håller på att gå ner, sen finns det ju andra som är redan stylade och sminkade innan dom ens börjat äta frukost. Nåja, det här är ju ändå bara en preview!

Skottland

28. januari 2010 Kategori: Photography, Travel • Kommentarer: 1

För ett år sedan när Maria bodde o Skottland åkte jag dit nästan var 3e eller 4e vecka. Tiden gick väldigt fort och vips så var hon hemma i Sverige igen. Men idag saknar jag lite av att vara i Skottland, dom gångerna jag besökte Maria. Det är ett väldigt vackert land och jag hoppas att vi får åka dit igen så att hon kan visa mig dom delar av Skottland jag ännu inte haft möjligheten att se.

Kylie

28. januari 2010 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Jag vet att den här låten är gammal men jag tycker den är fortfarande lika bra att lyssna på såhär 10 år efter att den släpptes. Det var Kylies comeback-skiva som pressen valde att kalla det och just denna video fick mycket uppmärksamhet då den fokuserade väldigt mycket på Kylies rumpa. Den blev ännu mer uppmärksammad när hon flashade den i tidningen GQ.

Ofrivillig

27. januari 2010 Kategori: Photography • Kommentarer: 1

När Ida kändes sig ensam på bild gick hon och raggade upp en katt som gick i krokarna. Den fick ställa upp som en ofrivillig modell även om den inte fattade det här med att ha kontakt med kameran.

Lydia

27. januari 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

När det var modevecka i höstas så fick jag chansen att fota Lydia Hearst. Innan jag och Elin Kling gick in för att träffa henne så såg jag henne knalla runt utanför Berns i bara morgonrock mitt på ljusa dagen. Nu i efterhand önskar jag att jag hade dragit upp kameran och fångat även den mer vardagliga sidan av denna trevliga modell/skådis.