Månadsarkiv februari 2010

 
 

Måsten

28. februari 2010 Kategori: Everyday • Kommentarer: 1

Jag har vissa måsten och en av dom är att jag måste jogga minst varannan dag. Vissa dagar funkar det bara inte, antigen har jag inte tid eller så är vädret för dåligt. Men en dag som denna så funkar det riktigt bra, dock måste man ha en hel del kläder på sig och såhär brukar jag vanligtvis se ut när jag drar ut för min dryga mil. Det är jag och min iPhone.

Sofia

28. februari 2010 Kategori: Friends, Photography • Kommentarer: 3

Nu när våren börjar närma sig i snigelfart (ja, snön ligger ju fortfarande kvar) så börjar jag tänka på att det är kanske dags att övertala Sofia att hoppa ut framför (nej inte tåget) kameran igen. Efter vår lilla testomgång utanför Rosersbergs slott så har vi ju inte gjort nåt mer även om jag tycker att hon gör sig bra på bild. Sen borde hon twittra mer eller blogga – för det saknas1

Lägenheten

28. februari 2010 Kategori: Everyday, Photography • Kommentarer: 0

Folk har ju frågat mig om lägenheten i inlägget Interiör var min, nej det är det inte, det är en lägenhet som jag helt enkelt fotat åt fastighetsmäklarna Sight åt vilka jag jobbar. Min egen lägenhet råkade jag faktiskt också fota, det var så jag föll för den och ångrade lite i efterhand att jag tog så snygga bilder på. Sedan jag flyttat in har jag faktiskt inte tagit några nya bilder på hur jag har inrett men nu blev jag ju faktiskt sugen på att göra det, så nångång om en vecka så kanske det kommer att dyka upp några bilder på min lägenhet. Tills vidare kan ni nöja er med att se detta.

Kent

27. februari 2010 Kategori: Music, Photography • Kommentarer: 2

Kent var magiskt och underbart. Det var nog det roligaste jag varit med om på länge. Jag kände hur ljudvågorna trängde igenom min kropp och lämnade mig nöjd och glad. Någon systemkamera fick man inte föra in om man inte hade ackreditering (vilket jag inte hade) så då fick min G11a sköta jobbet och den skötte jobbet helt perfekt med tanke på omständigheterna.

Ikväll

26. februari 2010 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Ikväll går jag, Maria, Robert och Caroline på Kent. Det kommer bli magiskt – jag känner det på mig. Till er som inte är så förtjusta i Kent eller inte ska gå på konserten; voilá le music video.

Modemakt

26. februari 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 1

Igår var det premiär för utställningen Modemakt på Nordiska Muséet och jag var där och fotade för tidningen S. Det var väldigt påkostat och fint inrett inför premiären och vi bjöds även på en härlig liten dansuppvisning. Praktikanten Jenny tyckte det var kul och Mathias såg bara allmänt trött ut. Själv var jag något gladare av att träffa på Annika som kom dit med sin mamma.

Praktikanten

25. februari 2010 Kategori: Thoughts, Work • Kommentarer: 2

Det här är Jenny, hon är min praktikant sen i måndags och pluggar Media och Journalistik på Jensen Gymnasium Norra. Hon assisterar helt utmärkt, allt från att springa efter en Kebab till att bära min 10 kilos ryggsäck. Vad tycker ni att jag ska sätta henne i för arbetsuppgifter?

Tomhet

25. februari 2010 Kategori: Everyday, Photography, Thoughts • Kommentarer: 1

En gång var det ett snabbköp, den var fylld med folk, mat på hyllorna ett gäng glada kassörskor och ett ”ha en trevlig dag” när man går ut. Nu står den där helt tom, som en skelett efter en död varelse.

Sommar

25. februari 2010 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 1

Var är våren nånstans? Det är ju Mars snart, det är dags att snön smälter nu. Jag älskar vinter och jag älskar när det är snö på vintern men jag tycker att det räcker med en månad. Såg att det ska bli 2 plusgrader i helgen, hoppades ju självklart att det ska gå åt rätt håll på skalan därefter men NEJ, det utlovas -12 nästa vecka. Sommar sommar, kom hit nu! Den här bilden togs strax vid Uppsala Slott år 2006 med en Nikon D200 och ett Nikkor DX 17-55/2.8 objektiv

Siljan

25. februari 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 1

Någon som blir sugen på att bo på en tomt med denna vackra utsikt? Ska jag tillägga att tomten sträcker sig hela vägen till vattnet? Enda jobbiga är att man måste korsa ett järnvägsspår på vägen dit. Men vackert eller hur? Det var det här jag sysslade med häromdagen.