Månadsarkiv april 2010

 
 

Tekniskt fel

30. april 2010 Kategori: Everyday, Friends, Party • Kommentarer: 2

Det är ett sorts tekniskt fel hos mig idag och det är att jag firar Valborg i Uppsala och därmed inte uppdaterar så mycket idag, men däremot så kommer jag tillbaka med full styrka imorgon med lite hjälp av Maria (om hon får upp mig dvs) Det blir kanon det här.

Tre Amigos

29. april 2010 Kategori: Everyday, Friends • Kommentarer: 0

Det finns saker bortom fotandet, för ibland måste man ju faktiskt roa sig eller som i det här fallet ”nörda sig”. Igår var jag, Robert och Micke på bio och såg Iron(y) Man 2. Väldigt underhållande och otroligt kul att se scenen från Monaco under GP-veckan, bara för att man kan för sig själv säga ”been there done that”.

TV-Bloopers

29. april 2010 Kategori: Humour, Video • Kommentarer: 0

Tur att det inte händer så mycket bloopers i fotovärlden, där händer bara pinsamma ögonblick fångade på bild!

Midsommar

29. april 2010 Kategori: Everyday, Friends, Photography • Kommentarer: 0

Förra midsommar tillbringade jag i Färingsö tillsammans med Maria och hennes vänner. Vädret var för det mesta på vår sida förutom när det kom till grillandet. Jag ser redan fram till årets midsommarfest – undrar var den kommer hålla hus.

Snart snart

28. april 2010 Kategori: Thoughts • Kommentarer: 2

Snart snart så är det faktiskt sommmar. Jag längtar verkligen till värmen, grönt i träden, på marken och framförallt dom ljusa nätterna.

Estados Unidos here we come

27. april 2010 Kategori: Everyday, Travel • Kommentarer: 0

Places to visit, planes and trains to catch, rental cars to drive. For the WIN! Jag och min kära Maria ska ut på äventyr även denna sommar och vi ska se massor.

Sol, Moppe och Retusch

27. april 2010 Kategori: Everyday, Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Idag har jag färdats runt på min moppe när jag jobbat, det är rätt skönt att åka moppe för då hinner man även stanna till ibland och njuta av det fina vädret och värmen. Det blir mindre stressigt eftersom man åker förbi alla bilköer och risken att åka på böter blir mindre när moppen åker max 45 km/h. Nu är jag dock hemma, ska bege mig ut i joggingspåret och sen ägna resten av dagen åt multi tasking. Jag ska alltså redigera 3 olika sessioner samtidigt bara för att kunna få så mycket som möjligt gjort av alla. Men Alice får gå först.

Nördporr

27. april 2010 Kategori: Everyday, Friends, Shopping • Kommentarer: 1

Min vän Mathias ”Skinny” Blom vet exakt vad man ska skriva för att få det att vattnas i min shoppoholic-mun.

Pinup

26. april 2010 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 2

Såhär ser mitt skrivbord ut i studion just nu, väldigt stökigt, men det ska jag göra ändring på. Idag ska jag fota en tjej som jag har nog känt sen strax innan jag blev tillsammans med Maria, hon heter Amelie och hon är nog en av Sveriges mest fotade pinup-modeller med en förkärlek till olika outfits i latex. Den andra pinupmodellen är Emelie Blid. Undrar varför det här retro-klassiska pinupmodet har blivit så poppis på sistone? Hursomhelst så tycker jag det är mycket snyggare än Slitz/Moore-stuket som dom flesta unga kvinnor strävar efter. Vad tycker ni?

One down…

26. april 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 1

and around 30 to go 😀