Månadsarkiv maj 2010

 
 

Två sidor av ett mynt

31. maj 2010 Kategori: Thoughts, Video • Kommentarer: 0

Det finns alltid två sidor av en berättelse, men som vanligt så väljer medelsvensson och alla vänsterkids att tro på allt alla andra vänsterkids säger. Vi bor ju trots allt i ett Sverige som har blivit fostrad av socialdemokratin i flertals år. Jag väljer heller att se på båda sidorna och för mig så verkar inte aktivisterna särskilt fredliga. Dom borde tagit en lektion hos Ghandi men han är ju tyvärr död. Att Israel erbjöd sig att transportera förnedenheter till Gaza om båtarna gick till en angiven hamn var ju inget aktivisterna ville göra, att sedan dra kniv mot beväpnade soldater är ju lika smart som att dra kniv mot en polisman i Stockholm. Vad tror du polismannen gör? Han försvarar sig.

Djurliv

31. maj 2010 Kategori: Everyday, Photography • Kommentarer: 1

För er som trodde att Solna var bara blåkulla, fotboll och gnagare så kan jag berätta att det finns ett mysigt område som heter Råsunda/Näckrosen och där finns det en hel del djurliv. Det här är utanför min balkong, två gigantiska harar som min katt verkar vilja bli kompis med eftersom han sitter och tittar nyfiket på dom från balkongen.

Bröllop

30. maj 2010 Kategori: Everyday, Friends, Photography • Kommentarer: 2

Om ca: 2 veckor är det dags för att gå på min kompis Annas bröllop, det är även jag som ska fotografera det så det känns jättespännande och nervöst (som alltid) och jag hoppas verkligen att det blir bra väder så att jag kan få till lika fina och härliga bilder som från Dennis bröllop förra sommaren. Här kan ni se 2 av bilderna från den.

Nip / Tuck

30. maj 2010 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 1

Sista säsongen av Nip / Tuck har sänts och jag har fortfarande inte ens börjat titta på den men nu när sommaren är här så är det dags att göra det. Även om jag tycker att serien har blivit lite blekare i slutet av säsong 5 så vill jag fortfarande se slutet av denna underbara serie. För er som inte har sett den så rekommenderar jag att göra det. Helt enkelt underbar! Det här är remixen av introlåten till Nip / Tuck.

På repeat i min iPhone/iPod

30. maj 2010 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Fullt upp igår, idag är det dags att vila

29. maj 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Det enda som är kvar är att sålla och redigera, få se hur lång tid det ska ta med tanke på att jag har hundra andra saker att göra också. Utrustning som användes är Canon 1Ds Mark III, Canon 5D Mark 2, Canon 50mm/1.4 och Canon 85mm/1.8

Nordkorea

29. maj 2010 Kategori: Thoughts, Video • Kommentarer: 0

Sitter och redigerar bilder samtidigt som jag ser på en dokumentär om Nordkorea (det brukar flyta på bättre när jag har något annat på samtidigt som jag jobbar) och man får ju ont i magen när man får höra om vilka övergrepp Kim Jong Ils styre utför på sin egen befolkning. Dokumentären heter Welcome to North Korea och kan ses här > http://www.moviesfoundonline.com/welcome_to_north_korea.php

Quiet Riot again…

28. maj 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

fast nu med mina bildtryck på…

5,5 veckor kvar

28. maj 2010 Kategori: Photography, Thoughts, Travel • Kommentarer: 0

tills vi landar på USA:s östkust igen!

Best moments

27. maj 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Det var ju väldigt roligt att få Markoolio att hoppa in i badkaret och blåsa såpbubblor, det tyckte både jag och Bea när vi gjorde det här jobbet för typ 2 år sen eller när hon fick träffa sin idol (nu driver jag alltså) Kevin Jonas och fick honom att lämna rummet när frågor om hans oskuld kom på tal.