Månadsarkiv juli 2010

 
 

Nyamko Sabuni is Catwoman?

31. juli 2010 Kategori: Photography • Kommentarer: 3

Årets Pride-parad har gått genom staden och det roligaste inslaget idag var Nyamko Sabuni utklädd till något som såg ut att vara Catwoman? Slänger upp lite bilder senare ikväll nu ska jag iväg till Djurö med BeaBirk. Bild tagen med Canon 1Ds Mark III och Canon 135/2 L

Fotografporr

30. juli 2010 Kategori: Humour, Inspiration, Photography • Kommentarer: 4

Från vänster: Canon 17-40/4 L, Sigma 20/1.8, Canon 35/1.4 L, Canon 50/1.4 (monterad på kameran), Canon 85/1.8, Canon 100/2.8 L IS Macro, Canon 135/2 L. Canon 200/2.8 L
Kamerorna på bilden Canon 5D Mark II och Canon 1Ds Mark III. Bild tagen med Canon PowerShot G11

Tillbakablick : Sista dagen i New York

30. juli 2010 Kategori: Photography, Travel • Kommentarer: 1

Nu när man är hemma igen och har mycket tid över (det är lågsäsong nu) så har jag tid att gå igenom allt jag faktiskt gjort under resan. Sista dagen i New York gick vi till en servering på ett tak med härlig vy över dom största skyskraporna i Midtown. Drinkarna var ju inte USA-storlek så man kan ju säga att man betalade mer för utsikten än innehållet.

Regina Lund

29. juli 2010 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 2

För en månad sen gjorde jag ett jobb till tidningen S där jag fotade och Beatrice skrev texten till när Regina Lund besökte ett medium. Att fota Regina var väldigt enkelt och roligt, att sedan mediumets hund valde att posera på samma sätt som Regina gjorde var ju bara lustigt. Se senaste numret av S för att läsa om besöket.

Waste of a day

28. juli 2010 Kategori: Everyday • Kommentarer: 2

Kan det bli mer ångest eller? Man vaknar upp kl 14.30 p g a att man har en satans jetlag och hela dagen är förstörd. Dessutom har diskmaskinen slutat funka och garantin är oklar eller inte där helt enkelt. Ny diskmaskin runt 5000 kr så nu får man gå till det gamla vanliga sättet. Då en propp till diskhon inte finns då använder jag badrumsproppen med en badanka på. Vackert!

Fashion Paparazzi : Stilinspiration

27. juli 2010 Kategori: Inspiration, Photography • Kommentarer: 0

Jag har alltid tyckt att den här 50-tals inspirerade stilen har varit så otroligt klassiskt snyggt men som bara passat vissa personer. Allt måste ju matcha för att det ska se bra ut, håret, kläderna, accesoarerna och sminket. Den här reportern lyckades väldigt bra med det och det är ju lite trist att jag aldrig fångade outfiten som döljde sig under jackan.

Tar reptilen på en promenad

27. juli 2010 Kategori: Humour, Photography, Travel • Kommentarer: 3

Under vår sista dag i LA så såg jag denna herre gå omkring med sin reptil bland alla glada lördags-shoppare. Vissa tar hunden ut på promenad, andra reptilen.

Almost Alive

26. juli 2010 Kategori: Photography, Travel • Kommentarer: 1

Nästintill levande är man efter att ha suttit på flygplan och flygplatser i nästan 20 timmar, men så kom man ju fram till slut. Har redan hunnit ta min första joggingtur och nu väntar det jobb på kvällen. Vi syns imorgon, nu ska jag återuppta mitt arbetsliv.

Idioter

25. juli 2010 Kategori: Photography, Travel • Kommentarer: 0

I ett så stort land som USA finns det självklart fler människor och på varje människa finns det dock fler idioter än hemma i Sverige. Nu går vi upp på planet och lyfter iväg mot Sverige men först med ett stopp i NYC i 4 timmar för att byta plan. Ciao

Om 2 timmar…

25. juli 2010 Kategori: Photography, Travel • Kommentarer: 1

Om två timmar är vi på LAX för att dumpa vårt bagage och bege oss mot planet genom ett hundratals säkerhetskontroller, men innan dess ska Maria sova ut och jag minnas tillbaka till den sista dagen som varit, där vi mestadels tagit lugnt i Santa Monica, druckit margaritas och gjort några sista shoppingfynd.