Månadsarkiv november 2010

 
 

Johan Blom

30. november 2010 Kategori: Friends, Humour, Photography • Kommentarer: 1

Mannen, myten och legenden Johan Blom. Han är den som skapade myten om den sextörstande vimmelfotografen, han är den som banade vägen för alla andra. Han fick en Canon 300D att lysa som en stjärna på nattklubben. Före Maximilian Borovic så fanns han, Johan Blom. Så vad gör Johan Blom nu? Han har vuxit upp, flyttat till Thailand och börjat designa t-shirts som han säljer på nätet.

Henrik Lundström på Union Square

29. november 2010 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 0

För 2 år sedan när jag var i New York passade jag på att ta några bilder på Henrik Lundström och här tog vi några bilder när han ska verka helt alldaglig och oberörd gå omkring och kolla in dom olika stånden på Union Square, New York. Kameran jag använde är Canon 1Ds Mark III och Canon 200mm/2.8L objektiv

Första Advent i Uppsala

29. november 2010 Kategori: Friends, Party, Photography • Kommentarer: 2

Igår begav jag mig tillsammans med Maria till Uppsala där hennes kompis Linda med sambon Jörgen bjöd på adventsfika. Vi hade verkligen tur med vädret men det var lite för kallt för att vistas utomhus i endast ett par läder-Converse. Det är nog dags att ta fram ett par kängor om man ska vara ute en längre stund och vandra. Det var otroligt roligt att besöka dom igen och att träffa på en del nya människor, som t ex killen i grön piké som heter Mike, är från Washington D.C. och bor tydligen bara 600 meter ifrån mig här i Råsunda. Runt kl 16 begav vi oss mot Uppsala Slott där vi bevittnade UNTs fyrverkerishow. Kameran jag använde är min Canon PowerShot G11. Jag tog bilderna i RAW-format och beskar dom i efterhand till 3:2 bildförhållande.

Ångest över julklapparna?

28. november 2010 Kategori: Humour, Video • Kommentarer: 1

Varför inte slå in en katt? 😀

Julpynta din dator

28. november 2010 Kategori: Shopping, Tips • Kommentarer: 0

Vill du piffa upp tillvaron lite så kan du köpa denna söta snögubbe till din dator. Den drivs genom USB-porten och ändrar färg och du kan hitta den på din närmaste NetOnNet Lagershop.

Rumble of the Kings

28. november 2010 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 3

Igår var jag på Hovet och fotade lite vimmel åt Expressen Extra. Och hör och häpna, Persbrandt dök upp, vilket han sällan brukar göra. Men vissa pojkar förblir ju pojkar och vill få sig en dos av testosteron genom att se andra halvnakna män står och slåss mot varandra. Anyways, det som överraskade mig mest var Katrin Zytomierskas något ungdomliga klädstil, man undrar ju om hon fick skorna av Kissie?

Nostalgi

27. november 2010 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 0

Det är riktigt roligt att ibland gå igenom gamla vimmeljobb och se hur folk såg ut/klädde sig för bara 3 år sedan. Dom här bilderna togs på invigningen av nattklubben Ambassadeur på Kungsgatan. Ett av mina första jobb med Bea. Kan du fatta det Bea, vi har känt varandra i över 3 år nu. Förutom Bea så ser vi även; Isabel Adrian och Catarina Hurtig, Frida Fahrman med Elin Kling, Danny Saucedo, E-Type med Ernst Billgren. Kameran jag använde här var min nu (sen länge sålda) Canon 5D med ett Canon 35mm/2.0-objektiv som bara några månader efter det åkte ner i marken och dog. Därefter köpte jag min 35mm/1.4

Underbara vintern

27. november 2010 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 0

Jag tycker att vintern kan vara riktigt underbar, precis som den är nu när det är riktigt kallt och snön ligger på marken. Det ä betydligt bättre än att det är slaskigt och blött. Jag längtar till våren men till dess ska jag njuta av det fina vintervädret även om det innebär att jag fryser lite mer än vanligt.

Efter Falukorv kommer Yoghurt

26. november 2010 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 0

Ja det här med att använda mat i bilder kan ju vara lite roligt ibland, lite provocerande och kanske även något äckligt.
Men det som är provocerande är också det som får mest uppmärksamhet. Ibland måste man vara provokativ för att höras.
Det här var bara en preview, sen kommer skörden.

Påkörd IGEN

26. november 2010 Kategori: Everyday, Thoughts • Kommentarer: 0

Man kan inte undvika halkan men man kan ju försöka undvika i att köra in i folk. Nu har jag råkat ut för det igen, den här gången var det dock ingen galen taxichaufför som körde in i mig medvetet (det hände i våras) utan den här gången var det en ren olycka. Tyvärr för min del då jag återigen får gå igenon försäkringsdjungeln, boka tid på verkstaden and all that shit. Det må inte vara jag som betalar men det är min tid som går åt att hantera detta.