Månadsarkiv mars 2011

 
 

Gimme some yoghurt

30. mars 2011 Kategori: Food, Tips • Kommentarer: 1

Fat Free Frozen Yoghurt och så lite hallon på det är ju hur gott som helst. Önskar bara att jag hann trycka i mig en sån själv, jag fick i alla fall smaka på Marias.

Black Coffee

30. mars 2011 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Fortfarande så underbart bra efter sisådär 11 år.

Skjuta från höften

30. mars 2011 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 3

Det kan bli väldigt intressant om man har ett 200mm-objektiv monterat på kameran och bara skjuter (ordagrant) från höften utan att kolla eller sikta. Vissa tycker det är skräp, andra brukar ställa ut sånt här som konst. Själv tycker jag det är väldigt intressant.

America’s Next Top Model

29. mars 2011 Kategori: Inspiration, Tips • Kommentarer: 0

Eftersom jag missade förra avsnittet av Top Model så var jag tvungen att hitta det på nätet och se att det var min favorit Ann Ward som till slut vann. Hon är ju helt enkelt otrolig på bild. Och mer av dessa bilder (för övrigt sjukt snygga) kan du hitta på följande länk. http://zac-fashion.com/ann-ward-by-ellen-von-unwerth-for-vogue-italia-march-2011

Give me a Sloppy Giuseppe

29. mars 2011 Kategori: Food, Tips • Kommentarer: 0

När jag efter en lång löprunda kommer tillbaka så längtar jag efter en sån här god pizza från Pizza Express. Värt att notera, vi snackar alltså Pizza Express i UK, inte det som finns i sverige.

Anna

29. mars 2011 Kategori: Photography • Kommentarer: 0

Mellan all stress så försöker hon ju faktiskt komma tillbaka och börja blogga, det tycker jag att hon borde göra.

En Lördagspromenad

28. mars 2011 Kategori: Everyday, Friends, Photography, Travel • Kommentarer: 1


Lördagsmorgonen påbörjade med frukost på Pret för att sedan fortsätta till Notting Hill Gate och Portobello Road Market som för det mesta kändes mer som en riktig turistattraktion, men det fanns ju en hel del guldkorn där också och framför allt så mycket annorlunda människor. Lördagen var lite kylig men som ni kan se på bilderna så trotsar den riktige britten vädret och drar på sig sandaler och klänning/shorts även fast det är under 10 grader ute.

Galen tant i London pratar med sig själv

28. mars 2011 Kategori: Everyday, Humour, Video • Kommentarer: 1

Jag går på gatan, lyssnar på musik och märker att folk som möter mig tittar väldigt konstigt på tanten framför mig. Efter ett tag förstår jag att tanten är galen och pratar med sig själv!

London har varit bråkigt

27. mars 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Travel • Kommentarer: 0

Det har varit lite demonstrationer i London denna helg och som vanligt så finns det alltid en grupp människor vid dessa demonstrationer som gör att allting urartar. I sverige finns dessa grupper både på vänster och högerkanten. Bland dessa grupper finns ju även våra favoriter; syndikalisterna. I London tyckte dom att det var ”helt rätt” att slå sönder banker och affärer. Varför kan inte dessa människor jobba ihop lite egna pengar istället för att förstöra andras?

Evening snack?

26. mars 2011 Kategori: Photography, Travel • Kommentarer: 0

Igår kväll tillbringade jag och Maria på Mews of Mayfair Restaurant ett stenkast från New Bond Street. Trots att middagen blev sen så var den väldigt utsökt och prisvärd.