Månadsarkiv maj 2011

 
 

Googlebilen

31. maj 2011 Kategori: Everyday, Humour • Kommentarer: 0

Såg Google-bilen idag när jag åkte förbi Hammarby Sjöstad. Synd bara att dom inte var igång och körde. Jag hade SÅ gärna velat fastna på Google Street View. Det finns ju så många episka bilder som faktiskt fångats med dessa bilar.

Lunch med Bea

31. maj 2011 Kategori: Everyday, Friends • Kommentarer: 0

20110531-125353.jpg

Mellan två jobb kikade jag förbi Hammarby Sjöstad och åt lunch med Bea. Nu fortsätter jag vidare med dagens arbete, jag älskar mitt varierande jobb, tror jag skulle självdö om jag bara med endast en typ av foto.

Objekt till nya projekt sökes

30. maj 2011 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 5

Jag tycker det är roligt att göra ett större projekt som sedan resulterar i något som jag kan visa upp för många människor. Att försöka sammanordna det är ju inte det lättaste men man måste börja nånstans. Så ifall du är en kvinna mellan 18 och 45 år och är intresserad av att delta anonymt i ett fotoprojekt som förhoppningsvis resulterar i minst en utställning så får du slå iväg ett mail till mig eller skriva en kommentar här.

Födelsedagsmarathon Del 2

29. maj 2011 Kategori: Friends, Party • Kommentarer: 1

Efter födelsedagsfirandet med Wåglundarna begav vi oss till Gamla Stan för att fira Johan & Fredrik som bjöd på en underbar buffé, två glas vin, tårta och ett härligt gäng människor. Det var kul att återse vissa gamla kompisar som antigen bor på annan ort eller som man helt enkelt inte hinner träffa när man blivit vuxen och har hela dagen fullbokad.

Födelsedagsmarathon Del 1

28. maj 2011 Kategori: Everyday, Photography • Kommentarer: 0

Idag så är det ju Stockholm Marathon men för min del är det en födelsedagsmarathon. Den börjar vi först med att fira Maria, hennes syster Anna (dom båda fyller år samma dag, 23  Maj) och dessutom deras mamma och lillasyster som fyller år samma månad. Snart blir det av till en annan fest, 30-års fest för mina vänner Fredrik och Johan.

Good Morning

28. maj 2011 Kategori: Everyday, Thoughts • Kommentarer: 0

God Morgon. Solen sken på himlen i några minuter för att återigen gå bakom moln. Det må vara mulet idag men det är fortfarande en härlig dag för det blir både födelsedagskalas på dagen och 60-(2×30 snarare)årsfest på kvällen. Kaffet sparar vi till kalaset, dagen börjar vi med Earl Grey.

S&M

27. maj 2011 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Varken låten eller videon är ny utan har ett tag på nacken men jag kände för att lyssna på den idag och dela den med mig.

Ljus 2a i Vasastan

27. maj 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 2

En stor 2a i Vasastan var det som mötte mig nu tidigare i veckan. Det var härlig ljusinsläpp i den och jag hade inte haft nåt emot att bo där. Hallen fungerade dessutom lite som ett kontorsrum. Då jag har blivit väldigt emot öppen planlösning mot kök så hade jag nog satt upp en vägg mot köket.

Kristian

26. maj 2011 Kategori: Photography, Tips • Kommentarer: 3

Kristian ska söka till Mr Gay Sweden, så han frågade mig om jag kunde ta några bilder på honom. Då jag sällan har fotat killar så tyckte jag det var en kul grej att göra. Belysningen är väl min standard när det kommer till studiosammanhang. Kameran är Canon 1Ds Mark III och objektivet är Canon 135mm/2L, min lilla superskarpa favorit.

Fotning på Färingsö

26. maj 2011 Kategori: Everyday, Photography, Work • Kommentarer: 0

Idag begav vi oss ut till Färingsö där Ida Roséns kompis Cecilias familj har ett helt underbart hus med tillhörande båthus. Underbart ställe att fota på och verkligen härligt område. Som ni se så fick jag hänga en hel del i vattnet och fotade in mot huset men efter en halv dag ute i vattnet så kändes det skönt att äntligen få komma hem, men mycket vila blir det inte för mig. Nu ska jag bege mig ut och träna. Har varit så upptagen senaste dagarna att jag missat träning vilket får mig att må otroligt dåligt.