Månadsarkiv september 2011

 
 

It’s Friday again…

30. september 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

 

Igår var det alltså tjejernas andra runda i Idol och idag är det dags att välja fram dom som till slut går vidare i tävlingen om att bli Idol 2011. Det är jättemycket folk här redan och spänningen stiger. Undrar vem som kommer att gå vidare, Molly som vann igår var ju så otroligt duktig att hon bara MÅSTE gå vidare i tävlingen. Heja heja!

Paow

29. september 2011 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

I senaste numret av Frida visar Paulina festmode. Bilderna tog vi under 2 timmar på Restaurang Grill som upplätt lokalen till oss under deras stängda timmar mellan  lunchen och middagen. Bilderna togs mestadels med Canon 50mm/1.4-objektiv och Canon 5D Mark II. Ljussättningen bestod av två Profoto-blixtar med en reflexkåpa på den bakre blixten och en Octabox på den främre.

Idol-Olle och alla andra i gårdagens omgång

29. september 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Igår var det som sagt tredje omgången i kvalet och det var grabbgäng nummer 2 där stackars Tony blev sågad till tårar av juryn och där det till slut var André och min f.d. PRAO-elev Olle som gick vidare. Grattis. Nu gäller det att gå vidare på fredag också. Bilderna här är tagna med Canon 5D Mark II och Canon 135mm/2 L-objektiv på alla bilder utom första och näst-sista (Canon 50mm/1.4) och sista bilden (Canon 35mm/1.4 L + Canon Speedlite 580 II EX-blixt).

09.38

28. september 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Gårdagens kval till kvalfinalen var ganska jämn då jag tyckte alla tjejerna gjorde ett bra framträdande, ingen i mina ögon var dålig på nåt sätt men det var trots allt mina favoriter Amanda F och Moa som gick vidare till kvalfinalen på fredag. Ska bli spännande idag för då är min f.d. PRAO-elev Olle med och tävlar om en plats i kvalfinalen.

Sad dinner

27. september 2011 Kategori: Thoughts • Kommentarer: 0

Dagens middag var sorglig, inte nog med att hela tallriken såg vit/grå ut så saknades det grönsaker och jag råkade ta två gafflar. Men smaken var ändå godkänd, det ser värre ut än vad det var men påminde mig starkt om skolmatsalen anno 2000.

Nostalgiskt

27. september 2011 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Återupptäckte en av mina favoritlåtar jag hade för runt sådär 10 år sen, det är så magiskt, jag blev på så mycket bättre humör av det här. Hur kunde jag glömma den här låten? Den är ju så härlig! Dags att köpa den på iTunes!

Kvällen är igång

27. september 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Och kvällen är lång, den tar slut först kl 22.10 och då blir det hemfärd och sängen. Men det är roligt, väldigt roligt och jag har trevliga arbetskamrater.

Gick rätt person vidare?

27. september 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 1

Personligen tycker jag att Juryn borde få välja vem som får gå vidare i kvalet. Att Robin gick vidare kändes ju rätt men att Mikael var den som får dela platsen i sista omgången på fredag kändes inte helt ok, han var ju enligt mitt tycke den som var sämst i gårdagens kval. Ikväll blir det tjejernas tur, får se vem som sköter sig bäst av dom.

Idolkväll

26. september 2011 Kategori: Work • Kommentarer: 0

20110926-164135.jpg

20110926-164125.jpg

Ikväll är det första kvalet i Idol. Jag fotar åt webben, glöm inte att sätta på TV kl 20.00

Förkylningsmåndag

26. september 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Traskar mig fram genom dagen trots att jag är förkyld, känns som om jag är i en dimma. Har fotat porträtt på dagen som första fotografering i den renoverade studion. Nu ska jag bege mig till Frihamnen och hänga med fröknarna som jag hoppade i luften med för några veckor sen, det blir Idol-kvalet denna vecka. Håll tummarna för att det går bra att jobba och titta gärna på Idol på TV4.