Månadsarkiv oktober 2011

 
 

Tuffa pojkar

31. oktober 2011 Kategori: Photography • Kommentarer: 0

Igår tillbringade jag några timmar med dessa härliga pojkar, dom gillar att hänga på lastbryggor och se tuffa ut men innerst inne är dom som fluffiga gosedjur.

Nu är min kära BAC till Salu

30. oktober 2011 Kategori: Everyday, Photography, Tips • Kommentarer: 0

Nu är min kära BAC till salu efter 4 trogna år. Det är den roligaste bil jag haft hitills (ja, även om man jämför mot min nya) då den är lagom stor, nätt och det känns lagom bra att man åker fort när man väl åker fort. Är du intresserad så rekommenderar jag dig att gå vidare till min blocket-annons. Bilderna är tagna med en Canon 5D Mark II, på översta bilden använde jag mig av mitt Canon 17-40/4 L-objektiv och på dom två nedersta Canon 50mm/1.4

På min födelsedag

30. oktober 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Man märker att man blivit äldre när man jobbar på sin födelsedag istället för att vara hemma och lata sig, så det var ju bara en påminnelse om att jag blivit vuxen på riktigt när jag i fredags stod och jobbade på den fjärde fredagsfinalen av Idol. 6 finaler kvar och snart bär det av till Gävle.

Så bra

29. oktober 2011 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Det här var otroligt bra, nåt underbart bra helt enkelt!

Ni glömmer väl inte

28. oktober 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Att kolla på Idol ikväll? Det är nu den fjärde fredagsfinalen och snart drar idolerna ut på turné, Gävle, Linköping, Malmö och Göteborg står på tur efter nästa veckas fredagsfinal. Klockan är 20, dags att sätta på TV4.

30

28. oktober 2011 Kategori: Thoughts • Kommentarer: 0

Man trodde ju nästan inte att denna dag skulle komma, dagen då man fyllde det magiska 30, början till vuxenlivet. När jag var 19 år så fick jag nästan 20-årskris, jag trodde jag skulle bli gammal, tråkig och att mitt liv var helt slut. Så fel jag hade. Allt handlar ju faktiskt inte om hur gammal man är rent fysiskt, sålänge man är ung i sinnet och inte dränker ner sig i svenssonvardagen så kommer livet aldrig bli tråkigt. Jag är väldigt glad idag för jag hade världens bästa morgon och att jag har världens bästa i mitt liv som jag vaknar bredvid varje morgon. Jag älskar dig!

Imorgon gäller det

27. oktober 2011 Kategori: Music • Kommentarer: 0

Jay-Z säger det helt rätt, 30 something…

30’s the new 20 nigga I’m so hot still
better broad better au-to-mo-bile
bet a yard, nah bet a hundred mill
then by the songs end I probably start another trend
I know everything you wan do
I did all that by the age of 21
by 22 I had that brand new Ack Coupe
I guess you can say that my legend just begun
I’m, young enough to know the right car to buy yet grown enough not to put rims on it
I got that six-duce with curtains so you can’t see me and I didn’t even have to put tints on it
I don’t got the bright watch I got the right watch
I don’t buy out the bar, I bought the night spot
I got the right stock
I … got … stockbrokers that’s movin’ it like white tops
I know you like fuck, this is child abuse
call D.Y.F.S.*, I might just be gettin’ nicer
them young boys ain’t ready for real
30’s the new 20 niggia I’m so hot still”

Simple light

26. oktober 2011 Kategori: Photography, Tips • Kommentarer: 1

 

Då var det återigen dags att börja visa lite ljussätningsdiagram och vi kan börja med en enkel ljussättning från idag som bestod av en Beautydish från sidan. Många fastnar ju tyvärr i det här med att överljussätta sina bilder när det mest simpla kan vara det härligaste som i det här fallet. Fler bilder kommer komma sen, men jag bjuder på en förhandstitt och även på hur jag ljussatt dom flesta av bilderna i denna serie. Canon 5D Mark II & Canon 135mm/2 L-objektiv.

Välkommen hem nya bil

25. oktober 2011 Kategori: Everyday, Shopping • Kommentarer: 3


Igår kunde jag med stor glädje hämta ut min nya bil. Nu har jag lite mer plats att lasta i eftersom denna är en kombi och dessutom den senaste generationen av A4-modellen, den är lite bredare än den förra. Motorn är lika stark men modernare, den drar mindre bränsle än min förra. 2.0 TDI på 170 hk och Quattro-fyrhjulsdrift. Jag är otroligt glad, man kan väl säga att det är min förskottspresent på min kommande 30-års dag.

Weddings checked!

24. oktober 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Då blev man äntligen klar med det andra större bröllopet jag fotat denna sensommar/höst. Hoppas att Andreas är nöjd och att han och frugan får en härlig semester i Kapstaden.