Månadsarkiv november 2011

 
 

Är det jag?

30. november 2011 Kategori: Humour • Kommentarer: 1

20111130-214522.jpg

Mina föräldrar trodde det var jag, Maria trodde det var jag och ett tag trodde jag detsamma men så är det inte. Däremot är det väldigt likt! Från Ikea Familys tidning.

30årsfesten

28. november 2011 Kategori: Friends, Party, Thoughts • Kommentarer: 1

I lördags hade jag och Caroline vår gemensamma 30-årsfest. Det togs en hel del rätt så galna bilder, ett antal blev oskarpa p g a jag helt enkelt inte tittade så mycket på hur bilderna blev när jag tog dom. Men vi hade väldigt roligt och ett stort tack till Carro, mina föräldrar, hennes föräldrar och ett stort tack till Maria som jag kände höll i många trådar för att denna fest blev så lyckad som den blev. Tack till alla vänner som kom och hade roligt med oss. Till er som inte kunde komma så hoppas jag på att vi återses på en fest längre fram som blir lika bra om inte bättre.

 

Ögonblick

27. november 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Dom bästa bilderna är inte ibland dom ”perfekta” bilder utan kanske ögonblicket strax innan den perfekta, precis som strax innan ett uppträdande, under genrepet eller under ett intensivt ögonblick.

 

Bye bye Malmö

25. november 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Tack Malmö, det var en underbar kväll även om Arenan var alltför tight för att kunna ha bra vinklar att fota från. Tre Idoler gick vidare och Chris Medina var helt underbar på scen. Han signar skivor på Stinsen i Häggvik imorgon till alla er i Stockholm!

Malmö Arena

25. november 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Idag är Idol i Malmö och några fick ju en extra stor chans att få träffa sin Idol! Och nu, nu börjar Idol!

Ulrik Munther poster

24. november 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 1

Alla Ulrik Munther-fans borde bege sig till närmaste affär och köpa senaste Frida-numret för att ta del av denna nya poster på Ulrik.

More and more

23. november 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Här är 2 bilder till från fotograferingen jag gjorde för ett tag sen när Jenny sminkade. Det är alltid roligt att jobba med en make-up artist som kan sin sak.

Viktor Frisk

23. november 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 1

Idag kom Viktor Frisk förbi och blev fotad. Här är en förhandstitt på hur det blev på en av dom färdiga bilderna. Ljussättningen var min standard och fotograferingen gick snabbt och enkelt. Make-up: Denise Dayan.

LMFAO

22. november 2011 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Nya leksaker tack

21. november 2011 Kategori: Photography, Thoughts, Tips • Kommentarer: 0

Tidigare i år släppte Fujifilm en större kompaktkamera (X100) med fast objektiv, designen är väldigt retro och jag tycker den är otroligt snygg. Sen att det fasta objektivet är skarpt som tusan och sensorn är av samma storlek som dom billigare systemkamerorna (APS-C) gör att bildkvaliten blir betydligt bättre än dom vanliga kompaktkamerorna. Men det är en sak som stört mig, att det är just ett fast objektiv som inte går att byta ut, den är fastsvetsad i kameran. Det går däremot rykten om att Fujifilm ska släppa en kamera i nästan samma design, storlek och specifikationer som Fujifilm X100 men med utbytbara objektiv. Jag hoppas verkligen att dom gör det, för isåfall blir jag nog väldigt sugen på att byta in min PowerShot G11 mot en mindre spegellös systemkamera.