Månadsarkiv december 2011

 
 

En vecka har gått

30. december 2011 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 0

En vecka har gått sedan julafton och den tiden försvann väldigt snabbt, tiden går snabbare när man blir äldre, känns som om det var jul 2010 bara nyligen. Snart är det 2012 och våren är bara ett stenkast härifrån. Det ska bli dessutom skönt att få resa till solen i februari/mars. Mitt kommande år tänkte jag ska bli det bästa året ever. Nu ska jag bara se till att infria det också.

TV

29. december 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

TV var på besök idag, ett inslag till ett kommande program i vår och jag kommer troligen få en Razzie för ”worst performance ever” men den bjuder jag på. Hahaha.

Poliisii

28. december 2011 Kategori: Humour, Photography • Kommentarer: 0

Den finska polisen skall inte övertäckas!

Den här verkar ju intressant

27. december 2011 Kategori: Tips, Video • Kommentarer: 0

Väldigt klart och tydligt baserat på Greven av Monte Cristo, klassikern. Serien heter Revenge och börjar snart visas på TV3.

Tillbakablick : Flygskolan

26. december 2011 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Det var i Oktober, vi tog en tidig tur från Stockholm till Linköping och tanken var att vi skulle även följa med och provflyga med en fyrsitsig SK-60. Tyvärr så var inte vädergudarna på vår sida och efter en hel dag på marken så var vi tvugna att åka hem. För min del så var det positiva att jag kunde hämta ut min nya bil en dag tidigare än jag planerat.

Katte är bra barnvakter

25. december 2011 Kategori: Video • Kommentarer: 0

Undrar hur min egen katt skulle hantera denna situation?

Julafton

24. december 2011 Kategori: Everyday, Friends • Kommentarer: 0

20111224-224534.jpg

En trevlig julafton tillbringas hemma hos Marias storebror med familj i Vaxholm. Sällskapsspel och mat, precis som det ska vara.

Happy Festivus

23. december 2011 Kategori: Photography, Thoughts • Kommentarer: 0

Jag firar varken jul eller någon annan religiös högtid så därför känns det mer passande att önska er en trevlig Festivus, men självklart så ska ni även få en God Jul eftersom det har blivit mer av en tradition än en kristen högtid i Sverige. Rudolf har ingen röd mule men däremot än stickad tröja. God Jul på er med och hoppas ni får en trevlig morgondag, men SNÄLLA sätt inte på den där skiten ”Kalle Anka och hans vänner önskar god jul!” Är det inte dags att kasta den skiten på soptippen?

Green Screen

22. december 2011 Kategori: Video • Kommentarer: 0

Tänk vad mycket man kan göra med hjälp av en green/blue-screen?

The Dark Knight Rises

21. december 2011 Kategori: Film, Tips, Video • Kommentarer: 0

Äntligen har den första trailern (inte förväxlas med teasern som visade för flera månader sen) till Dark Knight Rises kommit. Verkar lovande.