Månadsarkiv mars 2012

 
 

When we left you

31. mars 2012 Kategori: Photography, Thoughts, Travel • Kommentarer: 0

Det har gått en månad sen vi åkte till Miami och rätt exakt 3 veckor sen vi kom tillbaka. Det kändes på ett sätt sorgligt att åka hem även fast man längtade hem till sin egen säng, hemlagad mat och katten. Men att lämna en sån härlig stad och värmen var inte lätt. Jag längtar tillbaka dit och en dag kommer jag att återse Miami för en tredje gång.

Let’s Dance

30. mars 2012 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Ack så härliga Magasin 7, det känns som om det var nyligen vi sågs sist men det var ju faktiskt för flera månader sen. Det ska bli roligt att få hänga där kommande 9 veckorna varje fredag mellan 16 och 22. Och det var en fantastisk kväll idag.

Last Night in Miami

29. mars 2012 Kategori: Photography, Thoughts, Travel • Kommentarer: 0


Såhär snart 3 veckor efter att vi kommit hem från Miami så saknar jag mycket av vår semester. Hade jag haft råd så hade jag haft tid att bara sticka iväg dit i 2 veckor till tillsammans med Maria. På vår sista kväll gick vi till Espanola Way där vi åt på Havanna 1957 som sjukt nog har öppet dygnet runt. På vägen till hotellet fick vi uppleva en härlig Cops-känsla med flera polisbilar på rad ute på utryckning.

Kommunikation…ehm…version 0.9

28. mars 2012 Kategori: Everyday, Humour • Kommentarer: 0

I ett trapphus på Gärdet hittar man denna väldigt intressanta lapp.

Kent – 999

27. mars 2012 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Har längtat så mycket och nu är längtan över. Kents nya singel är här.

Will The real Mitt Romney Please Stand Upp

27. mars 2012 Kategori: Humour, Video • Kommentarer: 0

Det här är ju så otroligt bra gjort. Klockrent!

Titanium

26. mars 2012 Kategori: Music, Video • Kommentarer: 0

Inte bästa videon men passar ändå bra till denna underbara låt!

Jedward

25. mars 2012 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Jag tror att Bea hade sett fram emot det här hela fredagen, att få träffa Jedward…IGEN. För mig var det första gången och maken på mer lättfotade kändisar har jag inte sätt. Easy to work with!

Storstad

24. mars 2012 Kategori: Everyday, Food, Tips • Kommentarer: 0

Maria föreslog att vi skulle gå ut en sväng och äta på Storstad då vi tidigare hade fått höra om att det var ett helt okej ställe att äta på. Jag tyckte att det var mer än bars OK och kan varmt rekommendera detta hak.

En lång lördag

24. mars 2012 Kategori: Everyday • Kommentarer: 0

Nästa lördag ska vara ännu längre, jag ska skriva högskoleprovet som jag inte gjort på jättelänge så bara för att komma in i fasen så skrev jag upp mig på en kurs på Folkuniversitetet ”inför högskoleprovet” vilket kändes väldigt bra med tanke på att dom har nu tydligen gjort om den något. Har precis haft en lunchpaus och njutit av den värmande solen. Nu är det back to business!