Månadsarkiv april 2012

 
 

Valborg…förra året

30. april 2012 Kategori: Party, Thoughts • Kommentarer: 0

Det blev inget Uppsala denna Valborg. Maria blev väldigt sjuk och stackarn hostade nästan ihjäl sig under Valborgsmässoafton så det fick bli ett lugn kväll hemma istället men jag hoppas att alla mina vänner och bekanta som firade i Uppsala hade ett trevligt firande. Här är några av bilderna från förra året, kan inte tänka mig att det gick lugnare till i år.

Stackars Pernilla

29. april 2012 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 1

Stackars Pernilla, hon som var så bra i senaste Let’s Dance. Hon förtjänade ju inte att åka ut den här gången. Jag tyckte hon var väldigt underhållande och det kommer på något sätt kännas lite trist utan Pernilla Wahlgren på finalerna, som denna vecka sker på torsdag p g a fucking-hockey-VM

The Avengers

28. april 2012 Kategori: Film, Tips, Video • Kommentarer: 0


Idag var jag på Rigoletto med några vänner och såg The Avengers. Otroligt bra och underhållande. Joss Whedon svek mig inte och han håller lika bra mix av humor, action och handling.

Ikväll

27. april 2012 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Ikväll har jag suttit i Frihamnen på Let’s Dance. Det har varit väldigt roligt, nu får vi se vem som åker ut ikväll. Anton var väldigt bra tycker jag, även Camilla Läckberg.

Anton Hysén

26. april 2012 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Det går bra för Anton Hysén i Let’s Dance och det är väl tur det då Jessica Lagergren gjorde en intervju med honom till tidningen Frida redan inför program nummer 2. Imorgon är det program 5 av Let’s Dance och jag hoppas att det kommer fortsätta peka uppåt för Anton. Läs i senaste Frida och titta på Let’s Dance imorgon.

Idol, det var då

25. april 2012 Kategori: Thoughts • Kommentarer: 0

Idol-producenterna poserar framför ett fullpackat Globen. Känns som om det var nyligen men det har snart gått 6 månader sen det hände. Det var en rolig produktion.

Josefin Staaf

24. april 2012 Kategori: Photography • Kommentarer: 0

Josefin Staaf har en väldigt fin blogg, hon har även en väldigt unik och cool stil. Bloggen har hon skrivit ett långt tag och uppdaterat flitigt men sedan en månad tillbaka har hon inte känt motiverad att skriva något mer så jag rekommenderar att ni besöker hennes blogg och uppmanar henne att göra en omstart.

Yesterday

24. april 2012 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Igår hade jag en fotografering med Janet och det gick otroligt bra, snabbt och effektivt. Stylisten var otroligt duktig och det mest intressanta var jackan som flera fåglar hade fått sätta livet till för att sammanställa. Här får vi i alla fall en preview från fotograferingen igår och frisören var ju en otroligt händig när han klippte ihop en europeisk kontakta på en locktång som annars hade en amerikansk, vad gör man inte när det inte finns adaptrar?

Bianchi Cycles & Café

23. april 2012 Kategori: Food, Tips • Kommentarer: 0

Bianchi Cycles & Café är en kombination av en cykelaffär och ett italienskt café. Inredningen är väldigt originell med cyklar hängandes här och där. Maten och kaffet smakar bra men det fanns verkligen något som drog ner stämningen denna dag då vi beslutade oss för att äta en liten lunch där. Vi hade fått maten, som jag fick springa och jaga efter (då servitören som bar ut den gick aldrig så långt som till vår del av caféet) och väntade på att få var sin kopp cappuccino som aldrig dök upp. Då frågade jag en av tjejerna som jobbade där, som dessutom var samma tjej som tagit min beställning, varpå hon med otrevlig ton svarar ”vi har gått ut flera gånger med kaffet utan att få någon respons”. Men jag vet ju att de inte har gått ut och ropat ut min beställning, det hade vi definitivt hört. Jag blev väldigt chockad av att hon började tjafsa tillbaka och be oss att gå och beställa på nytt vid kassan.

Ett tillbehör till iPad

22. april 2012 Kategori: Shopping, Tips • Kommentarer: 0

Igår köpte jag ett trevligt ställ, iPad Lap Stand, till min och Marias iPad. Den är gjord av samma tillverkare som designat bordsstället och knästödet för våra Macbook Pros så mina föväntningar är höga på denna produkt som redan efter en dags användning känns som ett otroligt bra köp. Ett enkelt stöd som dessutom har två extra ”kuddar” som man kan använda när man har stödet i t ex sängen eller knät. Ett rekommenderat köp.