Månadsarkiv maj 2012

 
 

Filminspelning pågår

31. maj 2012 Kategori: Everyday • Kommentarer: 0

Det händer ofta nåt intressant i närheten av studion, som idag när det skedde en filminspelning i en lägenhet runt hörnet. Skönt med att kunna fixa härlig belysning hemma hos sig med en lampa ”modell större” som behöver riggas upp med en kran.

Paris i repris?

30. maj 2012 Kategori: Thoughts, Travel • Kommentarer: 0

Sist jag var i Paris var året 2008 och det var strax innan Maria skulle iväg för nästan ett halvår i Skottland. Det var lite av en överraskningsresa då jag valde att inte berätta om vart vi skulle åka, råkade bara försäga mig sådär 2 dagar innan men ingen större skada skedd. I höst kommer vi troligen att bila ner till Spanien på semester, undrar om vi vågar oss på att köra in i trafikkaosets Paris.

Från utsiktsplatsen

29. maj 2012 Kategori: Everyday, Thoughts • Kommentarer: 0

Nära huset där vi bor finns det en fin utsiktsplats på en kulle där folk brukar även hänga och grilla på sommaren. Det var härligt att ta en kort promenad dit och span ut över närliggande områden. På översta bilden ser man det gula huset som vi bor i och åt andra hållet ser men Friends Arena som håller på att byggas klart. Troligen kommer nästa års Eurovision-final hållas där, allt annat känns overkligt.

Caroline K

28. maj 2012 Kategori: Everyday, Friends, Thoughts • Kommentarer: 0

Caroline är en tjej med många fantastiska idéer och jag hoppas verkligen att dessa idéer förverkligas, det kommer dom säkerligen att göra om jag får vara med och leka.

Wåglunds alla födelsedagar

27. maj 2012 Kategori: Everyday, Friends • Kommentarer: 0

Många i Marias familj råkar just vara födda i Maj vilket gör Maj till en månad då de flesta helgdagar är uppbokade av födelsedagskalas. Så var även denna lördag, hos hennes storasyster och nästa lördag är det ännu ett kalas, hennes mamma. Men vädret var på vår sida och maten vad jättegod. Det positiva med dessa födelsedagskalas är ju att man vet att man inte behöva planera en måltid just en av helgdagarna.

 

Tony was the big surprise

26. maj 2012 Kategori: Photography, Work • Kommentarer: 0

Tonys dans i öppningsnumret var en rolig överraskning i gårdagens Let’s Dance och så fick vi ju se Anton Hysén och Molly Nutley gå vidare till final nästa fredag. Sista Let’s Dance-fredagen för mig. Nu blir alla veckor återigen väldigt vanliga.

Jedward i Frida

25. maj 2012 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

I senaste numret av Frida kan du hitta en poster av Jedward som jag knäppte av under deras besök här i Stockholm i våras. Så spring och köp, missa inte heller deras uppträdande i Eurovision imorgon.

Vildsvinskultingar

24. maj 2012 Kategori: Photography • Kommentarer: 0

Amelie hade tydligen köpt ett par uppstoppade vildsvinskultingar på nätet från någon konstig människa i Tyskland som råkade ha sådana hemma, så varför inte fota henne utomhus med dessa söta men döda varelser.

Soligt i Fredhäll

23. maj 2012 Kategori: Photography, Tips • Kommentarer: 0

Den här lägenheten var ju fint inredd och om man får inreda den på ett liknande sätt så skulle det var en perfekt lägenhet för mig och Maria, väldigt mysig balkong.

Grattis Maria

23. maj 2012 Kategori: Everyday • Kommentarer: 0

Idag fyller Maria år och jag hoppas att hennes dag blir bra trots att hon är väldigt förkyld, en födelsedagsmiddag ute får vi skjuta på tills hon blivit frisk.