Månadsarkiv juli 2012

 
 

Nale

31. juli 2012 Kategori: Music, Photography, Video • Kommentarer: 0

För några månader sen var jag med och hjälpte till på en spelning av min kompis Mathias band Nale. Vi var flera stycken fotografer som skulle filma deras live-uppträdande på Nalen (jag vet, Nale på Nalen, skitkul) och det skulle sedan klippas till en skön video. Well, this is the result.

Uppsala

30. juli 2012 Kategori: Everyday, Friends, Photography • Kommentarer: 0

Vi kom tidigt till Uppsala, åt middag med några kompisar för att sedan stå vid Uppsala Slott och vänta på Kent. Det var inget förband på denna turné vilket var bra på ett sätt men lite trist då man fick tillbringa dötiden med att bara stå och trampa på samma ställe. Benen var helt kaos efter denna långa kväll.

Kent i Uppsala

29. juli 2012 Kategori: Everyday, Friends, Music, Photography • Kommentarer: 0

Efter flera månaders väntan var det äntligen dags att uppleva Kent live i härliga Uppsala. Staden var mitt andra hem under åren då Maria pluggade där, det kändes väldigt kul att komma dit samtidigt som man saknade att man inte längre kunde vakna upp där på helgmorgonar. Trots att jag inte fick ta med min systemkamera så blev det otroligt snygga bilder som jag knäppte av med Marias Canon PowerShot S100. Den magiska konserten avslutades med konfetti och fyrverkeri.

Jordgubbslandet

21. juli 2012 Kategori: Everyday, Tips • Kommentarer: 0

Det lovades dåligt väder men vädret var helt underbart och vi begav oss strax utanför Norrtälje för att plocka jordgubbar strax en kilometer från Marias sommarstuga. Otroligt goda jordgubbar att äta kommande dagar och göra sylt av inför vintern.

Veckans avslut

20. juli 2012 Kategori: Friends • Kommentarer: 0

En helt härlig avslutnings på veckan tillbringades med ett gäng glada vänner på Söder.

Pearl de Oro

19. juli 2012 Kategori: Photography, Thoughts, Work • Kommentarer: 0

Idag hade vi en fotografering för produktbilder åt Hanna Altmanns halsbandskollektion Pearl de Oro. På väldigt kort tid så hann vi med otroligt mycket. Resultatet visas när det är klart.

Bockholmen

18. juli 2012 Kategori: Everyday, Food, Friends, Photography, Tips • Kommentarer: 0

Tidigare i veckan avslutade vi en kväll genom att avnjuta en härlig middag på Bockholmen som är kanske ett av stockholms mest gömda skatter, otroligt mysigt ställe.

Tidsenlig klädsel

17. juli 2012 Kategori: Everyday, Photography • Kommentarer: 0

Jubileumsmarathon hade ett genomgående tema, man fick gärna klä sig i tidsenliga kläder vare sig man var löpare eller åskådare. Vissa tog det kanske lite för seriöst.

Kända på många språk

16. juli 2012 Kategori: Video • Kommentarer: 0

Det är kul att se när folk kan många olika språk, det känns så otroligt coolt.

Jubileumsmarathon

15. juli 2012 Kategori: Everyday, Photography • Kommentarer: 0

För 100 år sedan när Stockholm var värd för de olympiska spelen så sprangs marathon från Stockholms stadion till Sollentuna Kyrka och tillbaka. 100 år senare springs jubileumsmarathon och det var väldigt kul att vi hann precis fram till Sollentuna Kyrkan när ledaren i loppet skulle runda av stenen som markerade vändpunkten för marathonlöparna.