Pinup

april 26, 2010 at 16:00

· Kategori: Photography, Thoughts

Såhär ser mitt skrivbord ut i studion just nu, väldigt stökigt, men det ska jag göra ändring på. Idag ska jag fota en tjej som jag har nog känt sen strax innan jag blev tillsammans med Maria, hon heter Amelie och hon är nog en av Sveriges mest fotade pinup-modeller med en förkärlek till olika outfits i latex. Den andra pinupmodellen är Emelie Blid. Undrar varför det här retro-klassiska pinupmodet har blivit så poppis på sistone? Hursomhelst så tycker jag det är mycket snyggare än Slitz/Moore-stuket som dom flesta unga kvinnor strävar efter. Vad tycker ni?

2 Kommentarer
 1. #1 • Josefin Staaf har den 26.04.2010 skrivit:
   

  Vackra kvinnor! Väntar med spänning på resultatet om du delar med dig… ^_^

  xxx

 2. #2 • Susann har den 29.04.2010 skrivit:
   

  När ska vi rocka loss? 🙂

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed