Tekniskt fel

april 30, 2010 at 23:06

· Kategori: Everyday, Friends, Party

Det är ett sorts tekniskt fel hos mig idag och det är att jag firar Valborg i Uppsala och därmed inte uppdaterar så mycket idag, men däremot så kommer jag tillbaka med full styrka imorgon med lite hjälp av Maria (om hon får upp mig dvs) Det blir kanon det här.

2 Kommentarer
 1. #1 • Elin har den 01.05.2010 skrivit:
   

  Ett besök i Ekononikumparken alltså 🙂 Då får man vara lite trött idag!

 2. #2 • Elin har den 01.05.2010 skrivit:
   

  Det brukar lätt bli att man tar en välförtjänt slappardag den 1a maj och i år är då inget undantag för mig. härligt!
  Ah, då känner jag säkert igen henne då jag ser henne, har jobbat extra på orvars ett bra tag 🙂

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed