Aftermath

januari 30, 2010 at 20:45

· Kategori: Photography, Thoughts, Work

Efter att ha sovit i endast 4 timmar har jag försökt genomlida dagen trots en enorm huvudvärk, en katt som har varit jobbig och ingen ork att göra nånting överhuvudtaget avslutade jag dagen med att se sista avsnittet av förra säsongens LOST (ja, jag hade inte sett klart den) men det är bara bra för nu slipper jag vänta länge på sista säsongen. Nu checkar jag ut! God Natt!

2 Kommentarer
 1. #1 • Charlotte har den 31.01.2010 skrivit:
   

  så vackert. får känslan av ett lyckohav där societeten umgås. nästan som de inte vet vad som väntas om några timmar, likt lyckan då titanic skulle avgå och där katastrofen några timmar efter avgång blev uppenbar. bara en egen tanke, uppenbarelse. älskar ditt sätt att hantera linsen och de som väntar framför. kram ja kram.

 2. #2 • Susann har den 08.02.2010 skrivit:
   

  Vad tjusigt och vackert dina bilder framhäver personer och stämmning. Har sagt det innan och kan säga det igen: Du är en av de bästa.
  Säg till om du behöver en foto assistens 😉

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed