Bröllop

maj 30, 2010 at 21:37

· Kategori: Everyday, Friends, Photography

Om ca: 2 veckor är det dags för att gå på min kompis Annas bröllop, det är även jag som ska fotografera det så det känns jättespännande och nervöst (som alltid) och jag hoppas verkligen att det blir bra väder så att jag kan få till lika fina och härliga bilder som från Dennis bröllop förra sommaren. Här kan ni se 2 av bilderna från den.

2 Kommentarer
  1. #1 • Jens har den 31.05.2010 skrivit:
     

    Fina bilder men jag hade gärna sett ett längre skärpedjup så att man såg att bubblorna var just bubblor. Jag var tvungen att fundera över vad det var innan jag fattade!

  2. #2 • Pavel har den 31.05.2010 skrivit:
     

    O andra Sidan var ju inte bubblorna det viktigaste i bilden och därmed inget man ville ha stor fokus på, det var ju meningen att dom skulle vara i förgrunden.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed