Två sidor av ett mynt

maj 31, 2010 at 23:43

· Kategori: Thoughts, Video

Det finns alltid två sidor av en berättelse, men som vanligt så väljer medelsvensson och alla vänsterkids att tro på allt alla andra vänsterkids säger. Vi bor ju trots allt i ett Sverige som har blivit fostrad av socialdemokratin i flertals år. Jag väljer heller att se på båda sidorna och för mig så verkar inte aktivisterna särskilt fredliga. Dom borde tagit en lektion hos Ghandi men han är ju tyvärr död. Att Israel erbjöd sig att transportera förnedenheter till Gaza om båtarna gick till en angiven hamn var ju inget aktivisterna ville göra, att sedan dra kniv mot beväpnade soldater är ju lika smart som att dra kniv mot en polisman i Stockholm. Vad tror du polismannen gör? Han försvarar sig.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed