PRAO-eleven

februari 9, 2010 at 23:14

· Kategori: Photography, Thoughts, Work

Det här är Olle, han är min PRAO dom kommande 2 veckorna. Idag pratade vi mest om vad det är han ska få göra under den här tiden och hur satans tråkiga vissa dagar kan vara, som idag t ex. Vi gjorde det på ett klassiskt Rocky-sätt. Fikade! Jag har ju tyvärr inget fungerande trådlöst nätverk på mitt nya kontor. Fick ett lösenord idag men det verkar ju inte fungera alls. Suck. Får väl försöka ordna det imorgon! Det här är ju bananas!

3 Kommentarer
 1. #1 • Caroline har den 11.02.2010 skrivit:
   

  Om alla ”PRAOs” är så coola skulle jag också kunna tänka mig att ha en. 🙂

 2. #2 • Carolina har den 13.02.2010 skrivit:
   

  Haha åh va söt han va! Nice prao han fått

 3. #3 • Hajja har den 17.02.2010 skrivit:
   

  aah, jag vill också ha en prao med afro!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed