Bröllopsbilder

augusti 29, 2010 at 12:45

· Kategori: Photography, Work

Dom senaste veckorna har jag fotat bröllopsbilder, så det känns skönt att ha en lugn helg denna vecka och istället ägna sig åt att redigera dom. Första biilden är tagen med en Canon 5D Mark II och Canon 135/2 L-objektiv med bländartalet 2.8 Bild nummer 2 är tagen med en Canon 1Ds Mark III och Canon 135mm/2 L-objektiv med bländartalet 3.2 Bilderna togs olika tider på dagen, den första bilden togs på eftermiddagen när solen hade nästan gått ner, ljuset vid den tiden är väldigt mjukt och svagt, någon relfexskärm vid motljus behövs inte till skillnad från bild nummer två, där det var mitt på dagen och för att kompensera användes en reflexskärm.

1 Kommentar
  1. #1 • Johan Hansson har den 30.08.2010 skrivit:
     

    Otroligt fina bilder (som vanligt). Tack för att du skriver hur du tar bilderna och med vilken utrustning. Det är väldigt inspirerande och lärorikt att besöka din blogg. Den ligger bland mina favoriter faktiskt. Jag skall nog också köpa ett 135mm objektiv.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed