Fußball

augusti 30, 2010 at 17:35

· Kategori: Photography

Fotograferade Josefin i något som skulle kunna vara USAs spelaroutfit för damer. Bilderna är tagna med en Canon 1Ds Mark III och Canon 135/2-objektiv. En reflektor användes för att belysa modellen med naturligt ljus. Till min hjälp hade jag trevliga Ida Björkman som var en underbar assitent och bollplank.

I photographed Josefin a couple of weeks ago outdoors in something that might have looked like the official US Women Soccer-team dress. I used a Canon 1Ds Mark IIIcamera equiped with a Canon 135/2lens. Ida Björkman assisted me on this photo shoot.

3 Kommentarer
 1. #1 • Ida Björkman har den 30.08.2010 skrivit:
   

  Vad hände med den förtjusande och extremt duktiga assistenten!! jag bara undrar??? ;p

 2. #2 • Josefin Staaf har den 30.08.2010 skrivit:
   

  Wow, bilderna blev så jäkla läckra! Tack duktiga Pavel och duktiga Ida!! ^_~

  xxx

 3. #3 • fanny har den 04.09.2010 skrivit:
   

  åh så fina!! 🙂

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed