Sirap på Surbrunnsgatan

september 25, 2010 at 20:49

· Kategori: Everyday, Food, Friends, Photography, Tips


Lördagen är en sån dag där man kan skämma bort sig själva och sina närmaste genom att äta något så gott som pannkakor, dagen till ära blev det amerikanska pannkakor. Då jag försökt flera gånger att göra dessa hemma med varierande resultat bestämde vi oss att gå till caféet Sirap på Surbrunnsgatan efter att ha blivit rekommenderade av Marias storebros sambo. Man tycker att Stockholm är litet men av att ha kommit till ett nytt ställe för att mötas av sin kompis Johan (och hans andra vänner) för att någon minut senare stöta ihop med en tjej man kände på gymnasiet och dessutom skymta en f.d. VD för Stureplan Media bekräftar att Stockholm är lite för litet för att vara anonym. Så vad tyckte jag om pannkakorna? De var gudomliga. Bilderna är tagna med Canon 5D Mark II och Canon 50mm/1.4

1 Kommentar
  1. #1 • Anna Kubel har den 26.09.2010 skrivit:
     

    åh jäklar vad gott med pankakor!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed