Gamla ting : Uppsala morning

september 26, 2010 at 16:39

· Kategori: Photography, Thoughts

Kikade igenom lite gamla bilder jag tagit på den tiden när Maria bodde i Uppsala och jag brukade vara där väldigt ofta på tiden jag fotade med en Nikon. Denna bild tog jag en tidig morgon och använde då en Nikon D200 med ett Nikkor DX 17-55/2.8-objektiv. Det som jag tyckte var skönt med att använda en Nikon-kamera var att den var mer ergonomisk, anledningen jag bytte till Canon var flera, priset på objektiven/kamerahusen, den snabbare utvecklingen och bredare utbudet av kameror. Annars tycker jag att det spelar ingen roll vilken kamera man använder, för kan man inte fota så kommer inte ens en Hasselblad att hjälpa dig.

2 Kommentarer
  1. #1 • Fotograf Sara Marklund har den 26.09.2010 skrivit:
     

    Fantastisk bild!

  2.  

    Ljuvlig bild!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed