Interiör

februari 16, 2010 at 18:58

· Kategori: Photography, Thoughts, Work

Ibland kan man ju tro att fota interiörbilder, så som bilder på lägenheter som ska säljas, är att av dom enklaste sakerna att göra. Det är det inte.
Jag kom i kontakt med denna typ av fotografi för ett antal år sedan när en bekant till mig var med om att starta en fastighetsmäklarfirma och behövde någon som kunde fota deras objekt.
Visst sa jag, helt ovetandes om hur svårt det egentligen var. Det blev en hel skola för mig och tack vare det jobbet har jag fått utveckla mig som fotograf inom det området och har ju fortfarande en hel del att lära mig. Det är inte bara att ha en vidvinkelobjektiv och börja fota – det handlar om att försöka få med det mest attraktiva i ett utrymme, att få med så mycket som möjligt, hålla linjerna raka och framförallt att ljuset blir sådär mysigt och naturligt utan att det är för mörkt.

3 Kommentarer
 1. #1 • Maria har den 16.02.2010 skrivit:
   

  sjukt snyggt!

 2. #2 • Bojan har den 27.02.2010 skrivit:
   

  Är det din lägenhet? Sådär vill jag bo i alla fall! riktigt fint! 😀 Jag står mer än gärna framför kameran! Jag behöver verkligen öva mig på det, och bäst vore väll framför en proffsig fotograf! 🙂

 3. #3 • Pavel har den 28.02.2010 skrivit:
   

  Nej lägenheten är inte min, men jag ska försöka få upp lite bilder på min lägenhet till nästa helg 😀

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed