Första Advent i Uppsala

november 29, 2010 at 7:30

· Kategori: Friends, Party, Photography

Igår begav jag mig tillsammans med Maria till Uppsala där hennes kompis Linda med sambon Jörgen bjöd på adventsfika. Vi hade verkligen tur med vädret men det var lite för kallt för att vistas utomhus i endast ett par läder-Converse. Det är nog dags att ta fram ett par kängor om man ska vara ute en längre stund och vandra. Det var otroligt roligt att besöka dom igen och att träffa på en del nya människor, som t ex killen i grön piké som heter Mike, är från Washington D.C. och bor tydligen bara 600 meter ifrån mig här i Råsunda. Runt kl 16 begav vi oss mot Uppsala Slott där vi bevittnade UNTs fyrverkerishow. Kameran jag använde är min Canon PowerShot G11. Jag tog bilderna i RAW-format och beskar dom i efterhand till 3:2 bildförhållande.

2 Kommentarer
  1. #1 • Dannielle har den 29.11.2010 skrivit:
     

    Wow den sista bilden var riktig häftig!

  2. #2 • André har den 30.11.2010 skrivit:
     

    Gillar din blogg Pavel! Skickar inspirations bilder snart.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed