God Jul!

december 24, 2010 at 7:00

· Kategori: Photography, Thoughts

Nu är jag ingen riktig julfirare själv, visst jag ger julklappar till Maria men sen firar vi ju inte så mycket, det blir mestadels att jag bara rider på vågen då jag inte själv finner denna högtid som speciell. Men jag hoppas att ni alla andra julfirare får en trevlig helg. Och till er som suckar över att julen infaller på en helg och därmed inte ger er några helgdagar så kan ni ju i alla fall trösta er att färra helgdagar gör nationalekonomin gladare. God Jul på er Alla. Snart är det nyår och DET tycker jag är något roligare att fira.

1 Kommentar
  1. #1 • Josefin har den 11.01.2011 skrivit:
     

    Självklart ÄLSKAR jag den här bilden!!

    xxx

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed