Juldagen

december 27, 2010 at 21:40

· Kategori: Friends, Photography, Thoughts

Hela den här helgperioden fortsätter och jag försöker ta det så lugnt som det går. På juldagen bjöd vi över några kompisar för att dricka, äta snacks och snacka skit. Det var väldigt kul att folk även stannade till nästa dag. Kom ihåg, hemma hos Pavel & Maria finns det alltid plats att sova på. Katten var som alltid ”the center of attention”. TVn i vardagsrummet var ur funktion och gjorde att varken Lips eller Singstar gick att spela men är nu tack och lov reparerad. Tack Samsung Service i Upplands Väsby, ni fixade den på 10 minuter. Maria har tagit dom flesta av dessa bilder och det gjorde hon med en Canon IXUS 850 IS som hon fick av mig 2007. Där ser ni gott folk, det krävs inte en ny kamera varje år bara en bra kamera och någon som kan använda den.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed