Amelie on a desert road

december 30, 2010 at 16:22

· Kategori: Friends, Photography, Travel

En av dom sista bilderna vi tog i öknen var på Amelie i denna ganska intressanta outfit. Vad annars? Det var inte precis dom bästa förutsättningarna efter att man redan fått stå i en kall vind i några timmar. Att sedan den här vägen faktiskt räknas som väg är ganska lustigt när den består bara av sand. Ljuset var perfekt då solen var på väg ner och var väldigt svag. Jag använde ingen reflektor eller blixt utan det är bara naturligt solljus som kommer från höger sida. Jag använde Canon 5D Mark II, Canon 1Ds Mark III och objektiven Canon 50mm/1.4, Canon 135mm/2 L. Och när vi precis blivit klara så dök det upp en Highway Patrol…Oooops!

1 Kommentar
  1. #1 • jessica har den 30.12.2010 skrivit:
     

    Oh dessa bilder gillade jag skitmycket! Skitsnygga verkligen, bra jobbat!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed