En vanlig torsdagskväll

december 31, 2010 at 15:49

· Kategori: Everyday

Det var en hel del saker att hinna med igår. Jag hämtade Maria från hennes jobb, vi körde till innerstan för att handla lite saker och leta efter TP (som vi aldrig hittade, för dom var tydligen slut då en ny version ska komma snart) och såg en del andra spel där vissa var urtöntiga. Såg en hel del härliga böcker, speciellt den om mode på 70-talet kändes verkligen SÅDÄR. Jag hade för övrigt enorm tur med att få en parkeringsplats på gatan mittemot NK. Därefter begav jag mig till Märsta för att hämta lite saker som Kimmy hade tagit med sig hem från LA. Och se där, Teatergrillen, det finns tydligen stekiga hak i Märsta. När jag väl kommit hem och letade efter parkering så insåg jag att vissa inte hade använt bilen på ett par veckor. Vad händer idag då? Det ska bli en härlig nyårsafton i Uppsala. Bilderna knäppte jag med min PowerShot G11 – alla utan blixt.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed