Sommar

februari 25, 2010 at 13:28

· Kategori: Photography, Thoughts

Var är våren nånstans? Det är ju Mars snart, det är dags att snön smälter nu. Jag älskar vinter och jag älskar när det är snö på vintern men jag tycker att det räcker med en månad. Såg att det ska bli 2 plusgrader i helgen, hoppades ju självklart att det ska gå åt rätt håll på skalan därefter men NEJ, det utlovas -12 nästa vecka. Sommar sommar, kom hit nu! Den här bilden togs strax vid Uppsala Slott år 2006 med en Nikon D200 och ett Nikkor DX 17-55/2.8 objektiv

1 Kommentar
  1. #1 • Anna har den 25.02.2010 skrivit:
     

    Kan inte mer än hålla med… snälla våren kom nu! Och den här bilden gör ju inte att man längtar mindre, den är helt underbar! Vill ha 🙂

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed