1 år och 3 månader senare

januari 28, 2011 at 23:30

· Kategori: Everyday, Thoughts

I September 2009 satte jag på mig joggingskorna, satte i Nike+ sensorn och gav mig ut i joggingspåret. Jag började ganska smått, höll mig på 5 km per runda. I mitten av December samma år nådde jag 10 km per runda. Den sprang jag varannan dag förutom dom dagar det bara inte gick eller ifall jag råkade vara sjuk. I mitten av 2010 flyttade Maria in hos mig och ställde rätt på min dygnsrytm och även på tiderna jag åt och inte åt. Nu 1 år och 3 månader senare (ungefär) kan jag konstatera att jag känner mig mycket piggare, friskare och lättare. Jag har nog gått ned ett antal storlekar då vissa klädesplagg bara hänger på mig. Mest svårt är det med alla jeans som känns för stora.

2 Kommentarer
  1. #1 • Tobias har den 29.01.2011 skrivit:
     

    snyggt pannband 😉

  2. #2 • Emma Wahlström har den 09.02.2011 skrivit:
     

    Hmmm stackars dig som blivit så vältränad 😉 Nej men visst är det kul att man orkar mer.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed