Frukost på Bakverket

februari 27, 2011 at 12:36

· Kategori: Everyday, Food, Tips

Idag tog vi oss en tur till Södermalm för att testa ännu ett nytt frukostställe. Bakverket som en 5a av någon överambitiös söderälskare i DN på Stan bjöd på en ganska stor frukost men någon 5a skulle jag dock inte ge. Det fanns två alternativ; liten frukost och stor frukost. Jag tog den stora för jag ville testa flera olika sorters bröd, färskost och marmelad som saknades i den lilla frukosten. Bröden var väldigt goda, färskosten var smakrik och yoghurten var sådär fyllig och trög som man vill ha. Avsaknandet av färskpressa juice (man fick lemonad istället) och den väldigt asiatiska salladen som kändes väldigt mer som förrät från East drog ner betyget på detta paket. Bryggkaffet fick man i en kanna vilket kändes väldigt generöst för en stor kaffedrickare som jag. Latten serverades i en stor kopp för Maria vilket räckte nog. Själva miljön kändes som Gottlands nation i Uppsala, dock något trängre och då priserna var sådär 3 gånger högre Gottlands kändes det inte rikigt att man fick valuta för pengarna. Bakverket var gott men personalen borde kanske vara lite mer gladare och förklara frukostmenyn lite tydligare för icke-stammisar. Det får helt godkänt men fortfarande ligger Petite France i topp.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed