Ljudet är tillbaka

mars 24, 2011 at 14:48

· Kategori: Music, Photography, Thoughts, Tips, Work

The Sounds har varit i farten ungefär lika länge som jag började mitt vuxna liv (dvs 18+) men deras största framgång kom först något år efter min 18års dag, när jag var 21 år gammal och började ett nytt kapitel i mitt liv…det ännu mer vuxna livet. ”Living in America” släpptes i 2002 och jag älskade den skivan något enorm men sen lät jag intresset för bandet dö ut, det bara blev så, jag tappade helt enkelt dom på min radar. Sen dess har dom hållt på och släppt ett antal skivor som jag missat totalt men när jag fotograferade dom till en intervju för några veckor sen så kände jag att det kanske var dags att ge det ”gamla LJUDET” en chans igen. Den 29e Mars släpps deras nya skiva, jag tror jag ska ta tag i den. Canon 5D Mark II, Canon 50mm/1.4 @ 1/60s – f3.5, ISO 1000.

p.s. Har man 5 minuter på sig att ta en bild mellan alla pressmöten så glömmer man lätt borta alla läsk-burkar och godis som står framför på bordet.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed