En Lördagspromenad

mars 28, 2011 at 7:36

· Kategori: Everyday, Friends, Photography, Travel


Lördagsmorgonen påbörjade med frukost på Pret för att sedan fortsätta till Notting Hill Gate och Portobello Road Market som för det mesta kändes mer som en riktig turistattraktion, men det fanns ju en hel del guldkorn där också och framför allt så mycket annorlunda människor. Lördagen var lite kylig men som ni kan se på bilderna så trotsar den riktige britten vädret och drar på sig sandaler och klänning/shorts även fast det är under 10 grader ute.

1 Kommentar
  1. #1 • Susanna har den 06.04.2011 skrivit:
     

    Vilka underbara bilder! Jag har spenderat mycket tid i London och det exakt så JAG minns min favoritstad.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed