Valborg i Uppsala

maj 1, 2011 at 21:07

· Kategori: Friends, Party, Photography

Valborg firades sedvanligt i Uppsala i goda vänners sällskap. Vi anlände runt kl 11 på Lördagen men folk hade redan börjat festa på fredagskvällen, denna dag var en slags marathon i mat och dryck, jag däckade ganska tidigt men var ändå glad för det. Jag hade en otroligt härlig dag tillsammans med Maria och hennes vänner. Underbart och härligt, även fast man var otroligt seg idag. I ekonomikumparken kunde man även se lite lustiga figurer som människorna med ”fjädrar” runt ansiktet (???), snubben som var klädd som en kossa och mannen som skulle spärra av alla med band inklusive sig själv. Mer fest tack! Bilderna tog jag med min Canon Powershot G11. Imorgon är det måndag och ännu en ny härlig arbetsvecka.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed