Karin & Thomas bröllop

juni 13, 2011 at 21:02

· Kategori: Friends, Party, Photography

Lördagen tillbringade jag med Maria och en del av mina äldsta vänner på Långholmen för att närvara på Karins och Thomas speciella dag. Det var dessutom debut för en annan av mina kompisar som vigselförättare. Det var dessutom roligare att bara vara gäst på bröllopet även om jag inte hade tackat nej om Karin hade frågat mig om jag kunde fotat bröllopet men nu var jag mer avslappnad och fotade mer efter egen känsla istället för att känna mig ständigt ”i jobbet”. Canon 5D Mark II och Canon 50mm/1.4, Canon 135/2 L-objektiv.

3 Kommentarer
 1. #1 • Annie Martinho har den 13.06.2011 skrivit:
   

  Vilken fin klänning hon har på bilden 😀
  kram

 2. #2 • inspirational har den 13.06.2011 skrivit:
   

  Fina bilder 🙂

 3. #3 • Karin har den 13.06.2011 skrivit:
   

  Underbara bilder från en underbar dag! Vi är nu ute på Utö och har det lugnt och skönt. Vi hörs när vi är åter i stan. Kram Fam Freyling (och Albin Nordin).

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed