Happy Birthday Sofia

juni 28, 2011 at 6:00

· Kategori: Friends, Photography

För snart en månad sen frågade Sofia om jag inte kunde ta en bild på henne och göra den i samma stuk som omslagsbilden på Veronica Maggios senaste skiva. Ja, varför inte? Det är ju lite kul att leka runt med sånt. Nu fanns det inga rosa Hubba-Bubba så den rosa färgen fick läggas på i efterhand. Med lite hjälp från min Master Jedi, Mathias ”Skinny” Blom så lyckades jag till slut med denna uppgift. Idag fyller du 30 år Sofia men det är ingen stor ålder alls när man väl når till den, det känns fortfarande som om man var 20 igen, allt handlar om inställningen man har inom sig själv. Om 4 månader är det min tur.

2 Kommentarer
  1. #1 • Sofia C har den 03.07.2011 skrivit:
     

    Haha, tack! Jag har helt missat det här inlägget. Så går det tydligen om man glömmer att läsa en dag 🙂 Tack så mycket för den fantastiska bilden och tack för den fina gratulationen! Jag hade för övrigt bra med träningsvärk i käkarna efter allt hubba bubba-tuggande!

  2. #2 • Pavel har den 04.07.2011 skrivit:
     

    Haha, börjar du bli lite senil och seg redan vid 30-sträcket? OMGLOLWTFBBQ! Hoppas festen blev lyckad, vi har det gött här och kör en liten solmarathon. I veckan drar vi iväg på en liten road trip till Valencia och Barcelona. Det blir kanon!

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed