Being a sailor by FRIDA

juni 23, 2011 at 17:57

· Kategori: Photography, Work

I senaste numret av Frida kan ni unga tjejer se vad man kan ha på sig i sommar om man ska ut till sjöss eller knalla runt på stranden. Själv blev jag glatt överraskad att dom där fina fiskarbyxorna jag fick låna fick sig några kvadratcentimeter i Frida. Denna fotografering gjorde vi ute vid ett privat båthus som tillhör en kompis kompis och ligger ute på Färingsö. Vi hade verkligen tur med vädret men mindre otur med den långa bilkön vi fick uppleva på vägen hem, hela vägen från Brommaplan till Östermalm.

2 Kommentarer
 1. #1 • Rebecca har den 23.06.2011 skrivit:
   

  Är det du på bilderna? Gud vilka fina! 🙂

 2. #2 • Pavel har den 23.06.2011 skrivit:
   

  Haha nej utan det är jag som har tagit bilderna. Trodde folk läste om vem som skrev bloggen 😉
  Finns ju en ”om”-sida.

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed