Arlanda Terminal 5

juni 29, 2011 at 14:56

· Kategori: Friends, Thoughts, Travel

Jag tror det var sommaren jag fyllde 17 eller så var det sommaren innan jag fyllde 18. Skolan hade precis slutat och Dennis föreslog att vi skulle åka till Arlanda. Anledningen till resan fanns nog inte, det var oftast så med Dennis, han fick bara ett härligt infall. Kommer inte ihåg om vi tog bussen direkt eller åkte till Märsta. Terminal 5 var fylld med folk och dom flesta vi såg var inte ankommande utan folk på väg mot en spännande resa eller resa hem efter att ha turistat här. Vi gick omkring, snackade skit och du berättade om hur din pappa brukade jobba här. Sen åt vi på McDonald’s i Sky City och åkte därefter hem. Det var en härlig dag med klarblå himmel och solen var på väg ner när vi åkte. Varje gång jag är på Terminal 5 så minns jag den dagen vi spontanåkte till Arlanda. Nu är jag här igen som så många gånger, denna gång på väg mot varmare breddgrader med Maria. Undrar om denna varma dag som denna egentligen behövs en resa till varmare breddgrader? Ha det så roligt här hemma.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed