First 24 hours

juni 30, 2011 at 23:06

· Kategori: Thoughts, Travel

Det har varit ett spännande dygn i Spanien. Vi stannar ju som sagt i ett radhus som mina föräldrar har köpt så därför tänkte vi passa på att inreda här lite och innan oss har det inte varit någon här förutom mina föräldrar som gjorde en storstädning i vintras. Elen var inte på, vattnet behövde vridas på likaså gasen. När elen väl kom igång så brann det tokgamla kylskåpet upp med ett rökmoln på köpet. Nåväl, det fanns fungerande AC så man behövde inte klaga alltför mycket. Våra planer om att bara ta det lugnt gick lite i stöpet första dagen när halva den ägnades åt att hitta ett kylskåp som dessutom kunde levereras inom ett dygn. Vi hittade ett på Carrefour och nu är vi på säker mark, den kommer imorgon.

Annars har allt annat varit perfekt här. Det är otroligt varmt och man ska helst ta det lugnt med att vistas utomhus mellan kl 13 och 16, så därför väntade jag ända till kl 18 för att ge mig ut för en kort joggingtur. Det är som sagt varmt och soligt så man ska passa på att fånga varenda UV-stråle som finns, man joggar därför med bar överkropp vilket kändes otroligt uppfriskande.

Nåväl, nog om vad jag gör på fritiden. Jag sprang förbi en saltsjö som finns här precis bredvid huset och vilket jag även varit vid tidigare. Märkte dock en intressant sak som jag inte tänkt på tidigare. Det här är ju en suverän location för att fotografera. Stäpplandskap med några gigantiska salthögar som ligger några kilometer bort (syns inte på dom här bilderna) och en lång rad av gamla elstolpar som nuförtiden inte bär någon el, men fortfarande står kvar. Det är som sagt i Spanien det ligger och om någon får för sig en härlig idé om att åka iväg hit och fota i September så säg till, jag kan nog avvara en helg om jag hittar billiga biljetter. Nu ska jag sova och ta det lugnt. God Natt gott folk!

 

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed