Amelie in the Jungle

juli 26, 2011 at 15:30

· Kategori: Photography, Thoughts, Tips

När jag var i Miami för något år sen så fotade jag Amelie ute in the middle of nowhere. Nu var kanske inte klädseln inte direkt matchande mot omgivningen men det var korsetten som var viktig i det här fallet och den mörkgröna bakgrunden fick den att framstå lite mer än vad den hade gjort mot en ljusare bakgrund. Ljusättningen bestod av en reflexskärm.

A couple of years ago I did this photo with Amelie a few kilometers outside of Miami. The outfit was not matching the scenery but that wasn’t important, the corset was the main objective and the dark green background made it appear better than it would to against a brighter background. The lightning consisted of a round silver reflector.

1 Kommentar
  1. #1 • Lynda har den 15.08.2011 skrivit:
     

    Fina bilder, far mig o vilja ga ut o fota 🙂

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed