Mmmm Bagels

juli 29, 2011 at 13:14

· Kategori: Food, Tips

20110729-131440.jpg

Jag älskar Bagels, tyvärr finns det inga bagerier som säljer dom rakt av och ett av dom få ställen, förutom Espresso House, där man kan äta dom är Bagel Street Café där jag har kommit fram till att deras filial på Söder har både bra lokal och personal. Fast dom borde kanske dra ner på Philadelphia-osten. Det känns som ett enda stort lager av den. Men gott är det! En härlig paus i vardagen på väg mot nya äventyr.

I love bagels but unfortunetely you can’t buy them at a bakery here. One of the few places you can eat them at, except for Espresso House, is Bagel Street Café and their franchise in Södermalm. But they should take it easy with the cream cheese, the layer of it is as thick as the bagel itself.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed