Naked in the city

juli 30, 2011 at 18:04

· Kategori: Everyday, Humour, Photography

Det är aldrig långt från naturen i Stockholm och det verkar inte heller vara långt bort till naturister, mer kända som nudister. När man har sett en fin hage med hästar, bara ett stenkast från Östermalm, så märker man också att på andra sidan hagen står det en herre utan en tråd på kroppen och läser en bok. Underligt men kul på ett märkligt sätt.

It’s never far from nature in Stockholm and it seems it’s not that far from nudist either. When you just seen a pen with horses, just a few blocks from Östermalm, you notice there’s a gentleman standing on the other side of the pen completely nude. Welcome to Stockholm!

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed