Apartment with jacuzzi, sauna and a possible wine cellar

juli 31, 2011 at 12:47

· Kategori: Photography, Tips, Work

Den här lägenheten är väldigt speciell då den på källarvåningen har en hel spa-avdelning och bergsrummet bredvid skulle kunna fungera perfekt som en vinkällare. Till detta får du även en härlig uteplats att vistas på under sommaren. Ligger i Hammarbyhöjden bara ett stenkast från Gullmarsplan och Hammarby Sjöstad. Sugen? Kontakta MouradSight.se

This apartment is somewhat unique, in the basement it has a whole spa-section and the room next to it can be used as a wine cellar. This comes with a great patio where you could spend your summer days. This apartment is just outisde of the city center of Stockholm, just a few blocks from Globe Arena and the underground station Gullmarsplan.

4 Kommentarer
 1. Pingback
 1. #2 • Elias har den 03.08.2011 skrivit:
   

  Gillar dina lägenhetsbilder. För skoj skull intresserad av vilken teknik du använder? Läste att du inte kör med stativ å blixt snett bak. Filter på blixten, omnibouncer?

  KOmpenserar du blixten något? Vilka tider ligger du på ungefär? Kör du nåt med dubbla exponeringar?

  Skulle va kul att med mer tekniksnack i bloggen! 🙂

 2. #3 • Pavel har den 03.08.2011 skrivit:
   

  Ja, jag har en omnibouncer på blixten och det är sant att jag inte använder stativ. Jag tycker det är lättare att tränga sig in långt in i hörnen för att få med så mycket som möjligt av ytan. Jag har blixten inställd på manuellt. I vanligt dagsljus brukar jag köra 1/60s, 4-5.6 i bländare (beroende på hur ljus lägenheten är) och blixten brukar ligga på allt mellan 1/4 till 1/32 i styrka. Jag brukar inte köra dubbla exponeringar om jag själv får välja, men vissa kunder efterfrågar det ibland. jag föredrar istället att fota lägenheten under tiden när solen lyser rakt in på fönstren. Då får jag ett perfekt ljusläge för att få med omgivningen utanför genom att helt enkelt ställa in blixten rätt och exponeringen på kameran. Det är jättekul att du frågar och jag svarar gärna på frågor om allt.

 3. #4 • Carros Beauty har den 04.08.2011 skrivit:
   

  Oj vilken fin lägenhet. Den hade inte varit helt fel 😉

  Jag tänkte tipsa om en tävling där du kan vinna en massa skönhetsprylar!
  http://hiilen.blogg.se/2011/august/tavling-1-armani-code-sminkborstar-och-sc.html

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed