Saturday night

juli 31, 2011 at 17:47

· Kategori: Everyday, Friends, Party

Under tiden Maria åkte till Uppsala för att gå ut med sina vänner passade jag på att göra lite saker hemma, springa och mot slutet av kvällen träffa en gammal vän och hennes vänner på Södermalm. iPhone dominerade i sällskapet så det var på något sätt oundvikligt att vi gjorde oss lustiga över Rebeckas antika Nokia 3510.

While Maria was in Uppsala out and having fun with her friends I used my time alone to do some work at home, went out running and at the end of the evening met up with an old friend and her friends at Södermalm. iPhone was dominant in this company so it was quite unavoidable that we made fun of Rebecka’s antique Nokia 3510.

0 Kommentarer
Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed