Igår var det Paow och idag var det Hannah

augusti 25, 2011 at 20:08

· Kategori: Photography, Work

Igår fotade jag Paow, eller Paulina som hon egentligen heter, till festmodereportage i ett kommande nummer av Frida. Så se till att hålla utkik i affären om några veckor. Idag fotade jag åt en annan typ av tidning, mestadels i studio, vilket var väldigt skönt på en sån trist och grå dag som det var idag. Imorgon blir det ytterligare ett studiojobb och på lördag fotar jag ännu ett bröllop. Mest fartfyllda veckan sen i våras, sånt är härligt.

Yesterday I did a fashion shoot with a famous swedish blogger for the teen mag Frida and today I did another type of shoot for another type of magazine. There’s another studio shoot scheduled for tomorrow and on saturday I’m photographing a wedding. Busiest week since spring, I just love that.

1 Kommentar
  1. #1 • Malin har den 25.08.2011 skrivit:
     

    Riktigt fin är paow!:)

Ingen har kommenterat

Kommentar:

Prenumerera på kommentarer via RSS 2.0 Feed